Κώστας Τζιούμης: Απρέπεια και απρεπείς

Κώστας Τζιούμης: Απρέπεια και απρεπείς

Απρίλιος 15, 2024 - 12:11
77 σχόλια

Τώρα που η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO έλαβε τέλος, τώρα που οι εκθέτες και οι καλεσμένοι και οι φιλοξενούμενοί μας αποχώρησαν και η Έκθεση αποτελεί, πλέον, γεγονός και κανείς δεν μπορεί να την επηρεάσει - θετικά ή αρνητικά -, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ένα συμβάν, κατά κοινήν ομολογία «αδιανόητο και απαράδεκτο»- έτσι το χαρακτήρισαν και θεσμικοί επιμελητηριακοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες…

Γινόμαστε συγκεκριμένοι:

Κατά την τελετή των εγκαινίων και ενώ, ορθώς και κατά το πρωτόκολλον, εδόθη σε πολλούς και πολλές ο λόγος για χαιρετισμό ή ομιλία, αποκλείστηκε ο Δήμος στον οποίο ελάμβανε χώρα η Έκθεση και, θεωρητικά και ουσιαστικά, είχε δεχθεί και φιλοξενούσε επιχειρηματίες και παράγοντες από τους επτά νομούς της Πελοποννήσου. Εκθέτες, πολίτες, Μ.Μ.Ε – όλοι αναφέρουν ότι «μας φιλοξενεί η Τρίπολη» και όμως στον δήμαρχό της δεν επετράπη να καλωσορίσει, να απευθύνει τον πρέποντα χαιρετισμό, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, ο άγραφος νόμος, η ευγένεια.

Ήδη οι πάντες έχουν καταδικάσει την εκ μέρους του Διοργανωτή – Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ουσιαστικά δηλαδή του Προέδρου αυτού, απρέπεια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς: απρέπεια, αγένεια, μικροπρέπεια και πράξη εμπάθειας … Πιο λαϊκός χαρακτηρισμός που ακούστηκε στην κοινωνία μας ήταν το γνωστό «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει». Ουσιαστικά ο αποκλεισμός του φιλοξενούντος Δήμου προσέβαλε την πόλη μας και ελύπησε όλους τους δημότες αυτού, οι οποίοι διακρίνονται για την ευγένεια, για την μεγαλοψυχία και, γενικά, για τον πολιτισμό τους. Αυτούς προσέβαλε και εξέπληξε ο κύριος πρόεδρος.

Οι θεσμοί και οι κανόνες είναι πέρα και πάνω από προσωπικές, παραταξιακές ή άλλες αντιπαραθέσεις.

Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του.

 

Δελτίο Τύπου


77 Σχόλια

Κρίμα δράσεις που γίνονται για το καλό της πόλης, να κομματοποιούνται. ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ. Οι επιμελητηριακοί να χρησιμοποιούν τον θεσμό για προσωπικό τους συμφέρον και μελλοντικών σχεδίων τους . Και ο δήμαρχος μόνο για την προβολή του.

14.08 υπομονή παιδάκια 10 χρόνια είναι θα περάσουν! Μετά δείτε ποιος θα είναι δήμαρχος αν τότε το 2033 αποφασίσει ο Τζιούμης να φύγει. Χαχαχα

Η απρέπεια και η ασέβεια είναι δικια σας κυριε Δημαρχε με αυτά που κανεται στον ΤΡΟΥΠΗ σας καίει σας τσούζει .Βρίσκεται ότι σας λάχει και ολο ανευθυνότητες και ΚΑΚΙΑ . ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

15.08 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

15.08 κουταμάρες θα έλεγε ο δήμαρχος; Ενώ ο Τρουπής που διάβαζε από μέσα και πάλι κόμπιαζε μας ενθουσίασε; Άσε που ανέβασε την επιχειρηματικότητα στην πλ Βαλτετσίου με εκείνη τη συναυλία παρωδία που του διοργάνωσε ο Θεοφάνης Πάπας!!!! Γελάνε και τα τσιμέντα

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ,ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΗΤΗΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ,ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΤΡΟΥΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΚΘΕΣΗ. ΕΔΕΙΞΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ , ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ

Κωτσιο, έχεις εμμονές. Θες να κυριαρχείς παντού ολουθε, αμ δε γίνεται Κωτσιο μας. Είχες πολύ γκλαμουρια με το κιτς περίπτερο όπου με δημόσιο χρημα προβάλλες την μούρη σου. Ντροπή το λιγότερο που μπορώ να πω εκτός και εάν οι άλλοι δήμαρχοι είναι κουτοι και εσύ εξυπνακιας. Όσο δε αφορά τον κιν. Τρουπή έδωσε ρέστα! Το ξέρεις και σε καίει. Εάν αναμετρηθεις μαζί του λυπάμαι αλλά......θα μείνεις με το παρα να παραμιλας (μεταξύ μας το ξέρεις για αυτό κοβεσαι να τον διώξεις από το ΔΣ)

Κώστα αύριο αν δεν εκφωνηθεί πρώτη η ένστασή σου ζήτα εξαίρεση των δικαστών!

Οταν μιλάμε για περίπτερο Δήμου Τρίπολης πρέπει να εννοούμε την αντιπροσωπευτική παράγκα της Πετρινού που βγάζει τη γλώσσα σε όλους τους δημάρχους των τελευταίων 15 χρόνων. Οχι πως τα υπόλοιπα είναι καλύτερα αλλά εδώ υπογίθεται ότι μιλάμε για πλατεία αναπλασμένη!

ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΠΗ, ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ

Για άλλη μια φορά παράλογος και εγωιστής ο Κος Τζιούμης. Το Επιμελητήριο είναι για όλη την Αρκαδία. Κατά συνέπεια εάν μιλούσε ο δήμαρχος Τρίπολης θα έπρεπε να μιλήσουν και οι δήμαρχοι Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας και ο δήμαρχος Γορτυνίας και ο δήμαρχος Μεγαλοπόλεως. Κάτι που θα ήταν χρονοβόρο και κουραστικό για τον κόσμο. Τι πιο λογικό από το να μιλήσει ο πρόεδρος της ΠΕΔ που εκπροσωπεί όλους τους δημάρχους. Γιατί ο εγωκεντρικός κύριος Τζιούμης θεωρεί ότι όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν ???

Αυτά δυστυχώς είναι τα απόνερα της δικαστικής διαμάχης των δύο αξιότιμων συμπολιτών μας ! Η πόλη μας πάντως , δεν έχει την πολυτέλεια τέτοιων συμπεριφορών , παρά μόνο την αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων για την πρόοδο της .... Αυτό ας το έχουν υπόψη τους ΟΛΟΙ και ας πράττουν αναλόγως !

την δικαστικη διαμαχη την αρχισε ο Τζιουμης παρολο που ο Τρουπης πολλες φορες του εκανε ανοιγματα συνεργιας κλπ κλπ δημοσιως και κατ ιδιαν αλλα ο Τζιουμης ηθελε να μονοπωλει. Κωστα μου μαρς.

έχεις μαθει με υποτακτικους Κωστάκη. Σε καθοδηγεί ο Παράδημαρχος. Πλέον τα πράγματα είναι σκούρα. Από σφαλιάρα σε σφαλιάρα πας. Έρχεται κ άλλη...

άστο δήμαρχε είσαι απαράδεκτος. Ξεκαβάλα από εκεί που έχεις ανέβει. Δεν γυρίζουν όλα γύρω από εσένα...

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο φαίνεται ο κώλος της (Ρωμέικη παροιμία). Αφιερωμένο προς τους διοικούντες του Δήμου Τρίπολης!

07:24 Είναι άλλο τα προσωπικά που έχει ο καθένας τα οποία πρέπει να τα αφήσει στο σπίτι του και άλλο ο σεβασμός στους θεσμούς

Τι να περιμενει κανεις απο τον δήμαρχο ο οποιος σε κάθε προτομή και έργο βάζει το ονομα του να φαίνεται απο χιλιόμετρα .... "επί δημαρχίας Κωνσταντίνου Τζιούμη".

Δεν το έκανε επίτηδες.. Δεν έχει συνέλθει ακόμη ο Γιάννης από την σφαλιάρα των εκλογών...

Μην ασχολείστε άλλο με τρουπηδες και παρά δημάρχους. Εδώ συμπολίτες η πόλη πάει από το κακο στο χειρότερο. Ο τζιουμης και η παρεα των ιατρών του εξωτερικού είναι απαράδεκτοι αλλά πρέπει να περνάνε πολύ καλά εις υγείας των κορόιδων. Από την άλλη ο Τρουπης και η παράταξη σμυρνιωτη χαϊδεύουν και ασχολούνται με προσωπικές αντεγκλήσεις. Που είναι η αντιπολίτευση θεσμικά; Που είναι ο οικονομικός έλεγχος των πόρων του δήμου; Αντιπολίτευση για ξεκατίνιασμα και διοίκηση ανίκανων για να υπογράφει συμβάσεις και να καλοπερνάνε. Κρίμα για όλους και για την πόλη

Όταν έχουμε μια έκθεση που βοηθά την τοπική κοινωνία και τους ντόπιους επιχειρηματίες, θα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι και να την στηρίζουμε. Ας αφήσουμε στην άκρη μικροτητες και προσωπικές αντιπαραθεσεις, μήπως δούμε μια καλύτερη ημέρα σε αυτόν τον τόπο. Προφανώς θα πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμούς και φυσικά τον Δημαρχο της πόλης που φιλοξενεί το γεγονός. Ο Δήμαρχος εκπροσωπεί όλους τους πολίτες.

Κύριε Νίκο Μανδράκο αυτό που γράφεις ότι "ο δήμαρχος εκπροσωπεί όλους τους πολίτες" ο ίδιος ο δήμαρχος δεν το πιστεύει. Γιατί όταν διαμαρτυρηθήκαμε για τα αίσχη στην πόλη από μηχανάκια και οχήματα πάνω σε πλατείες και πεζόδρομους και για ανυπαρξία αστυνομίας - τροχαίας ( που συνεχίζεται σα να μην έγινε τίποτα ποτέ.. ) ο δήμαρχος δια των εκπροσώπων του έβγαινε και έλεγε ότι δεν είναι δική του δουλειά και όποιος έχει θέμα να πάρει τηλ το 100. Εκπροσωπεί όλους τους πολίτες αλα-κάρτ όπου τον βολεύει και στα δύσκολα την κότα. Συμφωνείς κ. Μανδράκο ?

@14:54 - Θα συμφωνήσω ότι η αντιπολίτευση είναι τραγική μέχρι σήμερα. Καμία ουσιαστική καταγγελία. Βαριόντουσαν 4 χρόνια και περίμεναν απλά τις εκλογές. Το πλήρωσαν φυσικά. Βέβαια αυτό ελάχιστα αφορά τον Τρουπή, λίγους μήνες δημοτικός σύμβουλος είναι. Ενώ γίνονται αίσχη, παρακολουθούμε την σιωπή των αμνών. Λες και είμαστε στο Παλέρμο και όχι σε μια ορεινή πόλη της Πελοποννήσου. Δεν μιλάει κανείς γιατί σχεδόν όλοι έχουν την φωλιά τους λερωμένη. Τι κατάντια...πραγματικά για λύπηση η πόλη.

κ. Μανδράκο, αγαπητέ φίλε Νίκο, πράγματι ο Δήμαρχος άμα την εκλογή του εκπροσωπεί όλους τους δημότες ψηφοφόρους του και μη. Στην πόλη έλαβε χώρα ένα γεγονός, μια έκθεση, που μεταξύ άλλων έχει σκοπό την προώθηση των συμφερόντων του τόπου. Ο Δήμαρχος πως συνέδραμε σε αυτό? τι προσέφερε? ένα ευρώ? βοήθησε στην προβολή του γεγονότος? προσέφερε τι? ρωτώ. Αν συνέδραμε σε κάτι αφενός να το μάθουμε αφετέρου να συμφωνήσουμε ίσως έπρεπε να μιλήσει. Αν όμως δεν συνεισέφερε σε τίποτα από που προκύπτει η απαίτηση, εκραζόμενη με Δελτίο Τύπου? Τα δρώμενα έχουν σκοπό την προβολή του τόπου όχι του τοπάρχη.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.