Κώστας Τζιούμης: Απρέπεια και απρεπείς

Κώστας Τζιούμης: Απρέπεια και απρεπείς

Απρίλιος 15, 2024 - 12:11
77 σχόλια

Τώρα που η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO έλαβε τέλος, τώρα που οι εκθέτες και οι καλεσμένοι και οι φιλοξενούμενοί μας αποχώρησαν και η Έκθεση αποτελεί, πλέον, γεγονός και κανείς δεν μπορεί να την επηρεάσει - θετικά ή αρνητικά -, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ένα συμβάν, κατά κοινήν ομολογία «αδιανόητο και απαράδεκτο»- έτσι το χαρακτήρισαν και θεσμικοί επιμελητηριακοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες…

Γινόμαστε συγκεκριμένοι:

Κατά την τελετή των εγκαινίων και ενώ, ορθώς και κατά το πρωτόκολλον, εδόθη σε πολλούς και πολλές ο λόγος για χαιρετισμό ή ομιλία, αποκλείστηκε ο Δήμος στον οποίο ελάμβανε χώρα η Έκθεση και, θεωρητικά και ουσιαστικά, είχε δεχθεί και φιλοξενούσε επιχειρηματίες και παράγοντες από τους επτά νομούς της Πελοποννήσου. Εκθέτες, πολίτες, Μ.Μ.Ε – όλοι αναφέρουν ότι «μας φιλοξενεί η Τρίπολη» και όμως στον δήμαρχό της δεν επετράπη να καλωσορίσει, να απευθύνει τον πρέποντα χαιρετισμό, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, ο άγραφος νόμος, η ευγένεια.

Ήδη οι πάντες έχουν καταδικάσει την εκ μέρους του Διοργανωτή – Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ουσιαστικά δηλαδή του Προέδρου αυτού, απρέπεια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς: απρέπεια, αγένεια, μικροπρέπεια και πράξη εμπάθειας … Πιο λαϊκός χαρακτηρισμός που ακούστηκε στην κοινωνία μας ήταν το γνωστό «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει». Ουσιαστικά ο αποκλεισμός του φιλοξενούντος Δήμου προσέβαλε την πόλη μας και ελύπησε όλους τους δημότες αυτού, οι οποίοι διακρίνονται για την ευγένεια, για την μεγαλοψυχία και, γενικά, για τον πολιτισμό τους. Αυτούς προσέβαλε και εξέπληξε ο κύριος πρόεδρος.

Οι θεσμοί και οι κανόνες είναι πέρα και πάνω από προσωπικές, παραταξιακές ή άλλες αντιπαραθέσεις.

Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του.

 

Δελτίο Τύπου


77 Σχόλια

Μικρότητες δήμαρχε, μήν ασχολείσαι κατά τη γνώμη μου. Αξία δίνεις σε κάποιους....."ολίγους". Οι πολίτες πού έχουν μυαλό καί αξίες, αντιλαμβάνονται τα πάντα, να είσαι σίγουρος.

Ο δήμαρχος του μικροφώνου και της προβολής που ήταν στην τελετή λήξης αλήθεια πως βοήθησε την έκθεση εμπράκτως όμως εκτός από το περίπτερο που το χρέωσε 23000 κάνοντας προσωπική προβολή με φωτογραφία του λες και έφτιαξε εκλογικό κέντρο.

Ο Κ Βααιλόπουλος ο δήμαρχος της Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ ήταν ο εκπρόσωπος των Δημάρχων γιατί έπρεπε να εκπροσωπηθούν όλοι οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου. Ως προς το δελτίο παραπόνων

Όπως έδωσες εσυ το λόγο φέτος στη λευκή νύχτα που ο Δήμος ήταν απλά συνδιοργανωτής, όπως οικοιοποιηθηκες εσυ το food festival προεκλογικά. Ο λαός πέραν του Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει έχει πει και το περίφημο ότι δίνεις παίρνεις Κωστακη!

Ο Κ Τζιούμης έχει να μάθει να είναι το επίκεντρο του κόσμου και όταν τον βάζουν στην θέση του αρχίζει τα κλάματα και τότε τρέχει ο κουμπάρος του να τον παρηγορήσει βγάζοντας ανακοινώσεις.

Εσύ γιατί δεν πήγες στην τελετή λήξης να δείξεις και ανωτερότητα; Γιατί είσαι αλαζονικός και εκδικητικός.

Τι να πούνε ρε Κωστάκη και οι ελεύθεροι επαγγελματίες της πόλης που τους έχεις αποκλείσει από όλες τις δουλειές και τις δίνεις σε ημέτερους. Τώρα την βλέπεις την καλή και από την ανάποδη. Μακάρι να βρεις τον δάσκαλό σου γιατί η έπαρση σε κάνει να καβαλάς το καλάμι!

Ντροπή σου κ Τρουπή αυτά δεν έκαναν οι προηγούμενοι πρόεδροι που ήταν σοβαροί και μάλιστα εκλεγμένοι. Τώρα ως προς την έκθεση είχε τους λιγότερους εκθέτες και τους λιγότερους επισκέπτες από όλες τις προηγούμενες

Τζουμάκο πώς κάνεις έτσι; Κάποτε πρέπει να καταλάβεις και να αποδεχτείς ότι είσαι ο δήμαρχος ενός χωριού και τίποτα πέραν αυτού. Κι όσο παραμένεις στη θέση σου μικραίνει κι άλλο το χωριό μανάρι. Φιλάκια

Ποιος μιλάει για εμπάθεια… που τον έχει πάει δυο φορές στα δικαστήρια; Δεν γυρίζει η γη γύρω σου έβαλες και την φάτσα σου στο περίπτερο λες και είσαι το αξιοθέατο της Τρίπολης!

Στο Λεβιδι δήμαρχε παραβίασες το πρωτόκολλο καταθέτοντας στεφάνι πρώτος από τον βουλευτή, πρώτος από δον αναπληρωτή Περιφεριάρχη, πρώτος από όλους τους στρατιωτικούς. Αυτή ετην συνεργασία θέλεις. Πάνω από όλα είναι το ΕΓΩ ΣΟΥ….

ρε Κώστα μια φορά να σταθείς στο ύψος σου δεν το έχεις καταφέρει. Πόσος κατήφορος πια? πόσος?

Ο κόσμος έφριξε με το αυτοαναφορικό σου βίντεο για τα 200 χρόνια δίπλα στην υπερμεγέθη φωτογραφία σου λες και ήταν το προεκλογικό σου περίπτερο χωρίς τις αποστάσεις...

το κατά κοινή ομολογία από που προκύπτει? ποιος άλλος εκτός από εσένα έχει αυτή την άποψη? αντε παγαινε εσύ και ο κομπλεξισμός σου

αμαν Κωστα αμαν, στο Λεβιδι τους προσπερασες ολους για να βαλεις στεφανι πρωτος ολων!!!! βουλευτες , σωματα ασφαλειας κλπ κλπ μεγαλωσε καποτε επιτελους!!!!!! απων απο ολα , σου εφεραν κοσμο στην πολη σου χωρις να κανεις τπτ!!!! και αντι να πεις ευχαριστω γραφεις βλακειες!!!!! ειδαμε στο προεκλογικο σου περιπτερο τη φατσα σου, φτανει, σε βαλανε μπροστα φτανει, οι αλλοι δημαρχοι της Αρκαδιας κυριοι εσυ τον Παρα και τα ματια σου. μιλησε ο ΠΕΔ τι δε καταλαβαινεις?? μικρε ακου τον Παρα ! ποτε εδωσες εσυ το λογο σε αλλον? σε επιμελητηρια? σε σωματεια? παρτακια Κωστα.

12.55 για κοίτα τι λέει ακριβώς το πρωτόκολλο ρε νούμερο. Ποιος καταθέτει πρώτος πρωτόκολλο Ο δοτός πρόεδρος του επιμελητηρίου να μάθει το πρωτόκολλο. Η πιο αποτυχημένη έκθεση που έχει γίνει με το λιγότερο κόσμο.

καταλαβες οτι δεν ειδες τους εκθετες, και πηγες μετα απο δυο μερες να μας δεις, και περναγες σαν λερωμενος και αμηχανος και σε εγραψαν οι πιο πολλοι.

23000 δήμαρχε για εκλογικό κέντρο;;; Πολλά δεν είναι;;; Άλλαξες αφίσες ή από τις εκλογές ήταν;;; Τι πληρώνει ο δημότης με αυτόν που μπλέξαμε…

12.42 οι ελεύθεροι επαγγελματίες της πόλης τους έδωσαν 55% του Τζιούμη!! Ο Τρουπής ας δει τι λένε οι επιχειρηματίες που πήγαν στην έκθεση γιαυτόν. Μάλλον θα το δει όταν γίνουν εκλογές στο επιμελητήριο

Βρήκες τον δάσκαλο σου και τσιτωνεις. Περαστικά. Τους έχεις μονίμως όλους υπό! Όπως έστρωσες κοιμησου.

Καταστρατηγείς κάθε κανονισμό και απαξιώνεις κάθε διαδικασία από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκες. Έχεις μετατρέψει τον δήμο σε παρακέντρο εξουσίας ανίκανων χωρικών. Καθυβρίζεις όποιον διαφωνεί μαζί σου και δεν ανέχεσαι ποτέ κριτική. Συμπεριφέρεσαι σαν θεός και στήνεις γύρω σου έναν μηχανισμό ημέτερων ανίκανων συμβούλων. Οι θητείες σου θα μείνουν στην ιστορία της πόλης για την αλαζονεία, την υπεροψία, την αμετροέπεια, την ανικανότητα, τον κυνισμό και πάνω από όλα για τα ατελείωτα κόμπλεξ που κουβαλάς από μικρός και τα έφερες μαζί σου από το χωριό σου. Κατέβα πιο χαμηλά. Μπορείς.

13.09 μήπως θέλεις να μας πεις τι πλήρωσαν οι επιχειρηματίες που πήγαν στην έκθεση και ποιος τα πήρε τα λεφτά; Άλλά θα τα μάθετε σε λίγες μέρες

13.08 για ρώτα να δεις τι έλεγαν οι επιχειρηματίες στον δήμαρχο για τον Τρουπή! 55% πήρε ο Τζιούμης στους επιχειρηματίες κάτσε να δεις 60% θα πάρει την επόμενη φορά. Αρκει να είναι υποψήφιος ο Τσιαμούλος της ΝΔ

Το 55 τακατό το έδωσαν στο Τζούμη οι χωρικοί του. Με αντάλλαγμα να φέρει την πόλη στα μέτρα τους. Και το κάνει με επιτυχία. Γιαυτό θα βγαίνει δήμαρχας για πάντα με 155 τακατό. Εσείς τριπολιτσωτάκια τη μπανάνα σας και βράστε στην ερημιά σας μαύρα. Ας προσέχατε τα πονηρά τα τζάκια με τα φαρδιά μπατζάκια. Πάμε παρακάτω.

Δήμαρχε να σε ρωτήσω με κάθε ειλικρίνεια, σε ενοχλεί που σε «καπέλωσε» ο Τρουπή στην έκθεση και δεν σε ενοχλεί που καθημερινά σε καπελώνει ο παράς;;; Ήρεμα ρωτάω!

Υπάρχει δοκιμασμένη λύση Κώστα, να είσαι μαζί με τον Βλάση και μετά τον δικό του χαιρετισμό να λέει καλώ τον δήμαρχο και να σου παραδίδει απευθείας τη σκυτάλη μικρόφωνο.

Για την κατάθεση στεφάνων δες τε τι λέει το πρωτόκολλο ρε άσχετοι. Πρώτος καταθέτει ο δήμος.

13.16! 55% πήρε ο Τζιούμης μέσα στην πόλη ! Όλοι οι Τριπολίτες είναι χωρικοί δηλαδή; Εσείς είστε από το Κολωνάκι ; Δεν ντρέπεστε λίγο λέω εγώ. Συνεχίζετε να προσβάλετε τους πολίτες , θα το δείτε το 2028 το αποτέλεσμα παπαγαλάκια του Γιαννάκη

Τέτοια φαγωμαρα πουθενά!!! Γκρίνια, μιζέρια, κακομοιριά, υποβάθμιση. Ρε σεις, χαλαρώστε, ο λαός εξέλεξε το δήμαρχο για πέντε χρόνια. Τι χτυπιέστε χωρίς λόγο; Δεν σέβεστε την πλειοψηφία;; Ημαρτον!!

Παυλής και Μπουντρούκας έφτιαξαν μία σοβαρή έκθεση και ο Τρουπής πάει να την διαλύσει. Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι επιμελητηριακοί

Κώστα έχεις κόψει καπιστράνα έχεις πάρει και μουριά και πας. Αλήθεια ο Τρουπής σε πληρώνει για όλα όσα κάνεις για αυτόν ή αφιλοκερδώς από την καλή σου την καρδιά ξεφτιλίζεσαι για να τον ανεβάζεις?

Πολλή πλάκα!!! Ένας έχει γράψει όλα αυτά τα σχόλια κατά τού δημάρχου. Δέστε τον: έχει αρχίσει από τίς 12:10 καί κάθε δύο με πέντε λεπτά γράφει καί ένα σχόλιο. Δέστε τίς ώρες. Τόσο χαμηλά ρε ανθρωπάκι;;;;; Κακομοίρη........

Αυτό σε ένοιαξε δεν κοιτάς τα χάλια της έκθεσης σε νοιάζει μόνο το εγώ να σε χαίρονται όσοι σε ψήφισαν

Το πρωτόκολλο ρε σχετικέ λέει ότι καταθέτει πριν τον δήμαρχο ο πρόεδρος της Βουλής ο Αντιπρόεδρος της βουλής και μετά ο βλαχοδήμαρχος εκτός και εάν υπάρχει ξεχωριστό πρωτόκολλο για το δήμο Τρίπολης.

13.51 ποια πόλη? είπαμε, χωριό είναι η Τρίπολη εδώ και καιρό. Αυτό είναι το μοναδικό αξεπέραστο και τιτανοτεράστιο έργο του Τζούμη. Έκανε την πόλη χωριό.

σαν που.....α στο γ.....ι, ρε Κώστα χαλάρωσε ρε τι παροξυσμός μίσους και κομπλεξ είναι αυτός

https://www.gsis.gr/sites/default/files/2021-10/29-10-2021_FEK_Oaed_Randenou.pdf Ο Τζιούμης αφενός παραβιάζει μονίμως το επίσημο πρωτόκολλο και καπελώνει τους παριστάμενους βουλευτές αφετέρου γκρινιάζει γιατί δεν του δόθηκε ο λόγος σε μια Έκθεση που ο Δήμος Τρίπολης επέλεξε τον ρόλο τους απλού εκθέτη.

13.57 Ποιος να χαλαρώσει και ποιος είναι ο γκρινιάρης? Να πεις στον δήμαρχο να χαλαρώσει, γιατί αυτός βγάζει μίζερες μικρόψυχες ανακοινώνεις για δήθεν απρέπειες. Αυτός σκαλίζει τον υπόνομο και βγάζει τη μπόχα σας στον αέρα. Αυτός άνοιξε το θέμα. Όχι ο κόσμος.

Άσε ρε δήμαρχε, την έχεις ακούσει πολύ. Μόνο για αυτοπροβολή κάνεις. Τίποτα άλλο. Βάλε όλους αυτούς που έχεις φτιάξει με εργολαβίες και προσλάβει από το παράθυρο να σε χειροκροτούν μισή ώρα να πάρεις τα πάνω σου... Έλεος κάπου. Αντί να προβάλεις τον δήμο μας προβάλεις την φάτσα σου στην έκθεση... απλά Τραγικός..

20.000€ ενοίκιο όλη η έκθεση 23.000€ το περίπτερο του δήμου; Για να δούμε την αφισα σου;

Δε ντρέπεσαι λίγο ρε? Βάλατε το δικηγορακο να υποβάλλει ένσταση για την εκλογή του Τρουπη? Εκλεγμένος νόμιμα είναι δημοτικός σύμβουλος. Όπου μας συμφέρει επικαλουμαστε τους θεσμούς. Εξάλλου ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ θα έλεγες στα εγκαίνια της έκθεσης οπότε δε τρέχει και τίποτα.

14.08 ο Τρουπής και η παρείτσα του που δήλωναν ανίκητοι ειπδατε τι πάθανε στις 9 Οκτώβρη. Το 2028 αν κατέβει ο ίδιος θα πάθει ότι κι ο Τσιαμούλος. Εξάλλου αντίστοιχος είναι.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.