Σαββατοκύριακο Μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Τρίπολη - Κάλεσμα Κ. Τζιούμη (vid)

Σαββατοκύριακο Μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Τρίπολη - Κάλεσμα Κ. Τζιούμη (vid)

Απρίλιος 19, 2024 - 12:30
2 σχόλια

Tο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης θα υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, 45 οδηγούς, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις κατηγορίες Ν&Α, Ε, Formula Saloon και Ιστορικών! Διοργανωτές είναι τα Σωματεία “Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ αυτοκινήτων” (ΑΣΙΣΑ) και “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και με την υποστήριξη της ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ .

O δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κώστας μίλησε για την διοργάνωση η οποία θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της Τρίπολης.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να επισκεφθούν το αεροδρόμιο και να παρακολουθήσουν τον πρώτο επίσημο αγώνα του Πρωταθλήματος .

Αναφορικά με το πρόγραμμα του αγώνα, το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 07:30 έως τις 09:30 θα λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης και στις 09:30 θα διεξαχθεί η ενημέρωση των αγωνιζομένων.

Από τις 10:00 έως τις 12:30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι ελεύθερες δοκιμές σε όλες τις κατηγορίες, όπου οι οδηγοί θα πραγματοποιήσουν δύο σκέλη. Οι χρονομετρημένες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 12:35, με τους οδηγούς να πραγματοποιούν αυτή τη φορά, ένα σκέλος.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 10:00 θα ξεκινήσει το 15λεπτο Warm Up για την Κατηγορία Ν&Α και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Ο αγώνας έχει ώρα εκκίνησης 11:30 για τις Κατηγορίες Ν&Α και θα ακολουθήσουν οι κατηγορίες Ε, Ιστορικών και Formula Saloon.


2 Σχόλια

O δήμαρχος λέει θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της Τρίπολης... Μπράβο και συμφωνούμε ότι πρέπει να γίνονται αγώνες στην πόλη μας... Αλλά μπήκα πριν λίγο στην κεντρική σελίδα του Δήμου Τρίπολης και δεν υπάρχει καμία αναφορά στον αγώνα ... Το πρόγραμμα των αγώνων που θα το βρούμε;;; Πότε;;; Παρασκευή σήμερα και μας καλείτε να δούμε τον αγώνα που θα γίνει αύριο και μεθαύριο...!!! Όλα τελευταία στιγμή και στον αυτόματο... Οργανωθείτε επιτέλους..

Τουλάχιστον εκεί δεν είναι θεατρική αίθουσα, να κλείσετε τις δύο πρώτες σειρες για την αυτοπροβολή σας και μετά να σηκωθείτε να εξαφανιστείτε στη μέση της παράστασης (ενός αντιδημάρχου εξαιρουμένου). Εκεί μπορείτε να διασώσετε την αξιοπρέπειά σας αν την κάνετε μετά τις φωτογραφίες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.