Β. Γιαννακούρας: Αρχίζουν τα γραμμάτια και εξοφλούνται

Β. Γιαννακούρας: Αρχίζουν τα γραμμάτια και εξοφλούνται

Απρίλιος 23, 2024 - 19:26
5 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Μικρά γεγονότα αποδεικνύουν μεγάλες συναλλαγές.

Η παράταξη της ΝΔ του Δημητρίου Πτωχού ψήφισε παμψηφεί για Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου τον κ. Κουτσούλη, επικεφαλής της παράταξης που στήριξε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις περιφερειακές εκλογές (όλα εδώ ξεπληρώνονται)!

Συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου, στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου , στην ψηφοφορία για τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής, η οποία ανήκει εκ του Νόμου στις μειοψηφίες, η παράταξη του κ. Πτωχού δεν ψήφισε τον υποψήφιο της μείζονος μειοψηφίας, όπως ηθικά θα έπρεπε και όπως επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός, αλλά τον εκπρόσωπο στην επιτροπή της τέταρτης (4ης) κατά σειρά ψήφων παράταξης τον κ. Κουτσούλη.

Δεν απαιτείται νομίζω πολλή σκέψη, να κατανοήσει κανείς, ότι πρόκειται για την εξόφληση γραμματίου για την στήριξη της παράταξης στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές.

Δηλαδή για μία θέση άνευ ιδιαίτερης σημασίας, αποκαλύφθηκε το πασιφανές και επιβεβαιώθηκε το προεκλογικό παρασκήνιο.

Δυστυχώς συνεχίζεται η παράδοση, η οποία είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη περίοδο με τον κ. Μπουντρούκα και φαίνεται πως η αυτόνομη κάθοδος της παράταξης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δεν είναι και τόσο αυτόνομη και ίσως υπηρετεί σκοπούς συγκεκριμένων τοπικών παραγόντων.

 

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας

τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας


5 Σχόλια

Η αλήθεια είναι ότι η Νέα Δημοκρατία όλους .....χε-μένους μας έχουν. Τύποις συνεδριάζουν . Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει ....Κομμένα ραμμένα όλα στα μέτρα τους .

Βαγγέλη κατάλαβε κάποια στιγμή ότι το παραμύθι όσο κράτησε, κράτησε. Πλέον έχει τελειώσει. Πάρτο απόφαση επιτέλους και σταματήστε να μας ζαλίζετε κάθε λίγο και λιγάκι Και εσύ και ο άλλος ο μαθουσάλας ο αρχηγός σας. Τέλος. Φινίτο. Έχετε αρχίσει και κουράζετε. Πολύ όμως

@11:03 .... δεν είναι να σου απαντήσει κανείς με σοβαρότητα ....Άντε κοφτό ανθρωπάκι της δεκάρας . Ό,τι έγινε και γίνεται στην περιοχή είναι Τατούλη - Γιαννακούρα . Ούτε μισό εργάκι ο Νίκας και ούτε περιμένουμε κάτι κι από τον εγκάθετο Πτωχό ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.