Ανατροπή και Μαντινειακός (vid)

Ανατροπή και Μαντινειακός (vid)

Μάρτιος 05, 2016 - 18:02
2 σχόλια

Μαντινειακός-Ερμής 3-1

Την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου της Β’ Αρκαδίας πανηγύρισε ο Μαντινειακός επικρατώντας με 3-1 του Ερμή Μελιγούς στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας.

Η αναμέτρηση είχε τεράστιο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες με τον Ερμή να μπαίνει πιο δυνατά και να ανοίγει στο σκορ με τον Πολυμενάκο στο 10’. Στο 39’ ο Τσάκος με απευθε’ίας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Μαντινειακός έφθασε πολύ κοντά και σε ένα δεύετρο γκολ με τον Τερζή να αστοχεί από την άσπρη βούλα μετά τη  εξαιρετική επέμαση του Καρτσακλίδη.

Στην επανάληψη ο Μαντινειακός με τον ταχύτατο Θεοδαρακόπουλο έκανε το 2-1 στο 65’ και στο 70’ από τον ίδιο ποδοσφαιριστή και το γυρίσμα του ο Μπακάλης με αυτογκόλ έκανε το 3-1 με την ομάδα του Γιάννη Αποστολόπουλο να παίρνει την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης και την Δευτέρα (7/3) στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή ‘’Στα Γήπεδα της Αρκαδίας’’ όλο το ρεπορτάζ με τις καλύτερες φάσεις και τα τέσσερα συνολικά τέρματα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Μαντινειακός-Ερμής 3-1


2 Σχόλια

Ήμουν στο γήπεδο..το σκορ έπρεπε να είναι 9 1..τραγικη μελιγου.μ ένα τραγικό παιδάκι για προπονητή που έβαλε τον καδα φορ....για να τους τρεξει..εχασε το κέντρο κ τελος

Συμφωνώ απόλυτα μεγάλες αποστάσεις άναρχη ομάδα χωρίς αρχή κ τέλος δίκαιο το σκορ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.