Αυτό είναι το προφίλ του νέου coach του Αρκαδικού (pics)

Αυτό είναι το προφίλ του νέου coach του Αρκαδικού (pics)

Σεπτέμβριος 22, 2016 - 20:46
1 σχόλια

Ο φιλοσοφημένος και εργατικός Γιάννης Διαμαντάκος στον πάγκο του ΣΕΦΑ

Ο Γιάννης Διαμαντάκος είναι από το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου ο νέος προπονητής του Αρκαδικού με την διοίκηση του ΣΕΦΑ να γνωστοποιεί την συμφωνία και πλέον να αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στον κυανόλευκο πάγκο.

Ο coach Διαμαντάκος είναι αυτός που θα οδηγήσει τον Αρκαδικό στην νέα εποχή, στο νέο ξεκίνημα της ομάδας στην Α2 κατηγορία στην μετά Basket League εποχή σε μια πολύ κομβική στιγμή για τον σύλλογο της Τρίπολης και την 40χρονή ιστορία του.

Τα πράγματα για τον Γιάννη Διαμαντάκο δεν θα είναι εύκολα και αυτό πρωτίστως το γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά με την ομάδα να έχει χάσει ελέω αναμονής για την wild card πολύ χρόνο και με αφορμή την αργοπορημένη απόφαση να μπαίνει στην διαδικασία να κάνει έναν μίνι μαραθώνιο για την δημιουργία και την στελέχωση του ρόστερ.

Με βάση αυτό το δεδομένο που είναι η πίεση του χρόνου και το κακά τα ψέματα πολύτιμο χαμένο έδαφος τόσο στο κομμάτι της δημιουργίας του ρόστερ και των επιλογών σε παίχτες αλλά και της προετοιμασίας η απόφαση του Γιάννη Διαμαντάκου να πει το ναι στον Αρκαδικό φανερώνει θάρρος, τόλμη και εμπιστοσύνη τόσο στις δικές του δυνατότητες όσο βέβαια και στης διοίκησης του Αρκαδικού.

Γιάννης έφυγε λοιπόν από τον Αρκαδικό (Καστρίτης), Γιάννης ήρθε (Διαμαντάκος) με τις πρώτες πληροφορίες για τον Μεσσήνιο coach να αναφέρουν ακόμα ένα κοινό σημείο με τον προκάτοχο του στον κυανόλευκο πάγκο: Την φιλοσοφία της αφοσίωσης στην σκληρή δουλειά και την εργατικότητα.

Ο Γιάννης Διαμαντάκος έρχεται στον Αρκαδικό με τον αέρα και την ψυχολογία μιας διαφορετικής για τα Ελληνικά δεδομένα μπασκετικής κουλτούρας από το πέρασμα του σε ομάδες του εξωτερικού και με υψηλό κίνητρο για να δώσει στον Αρκαδικό αλλά και να πάρει από την ομάδα ανεβάζοντας τις μετοχές του στο προπονητικό χρηματιστήριο της χώρας μας.

Από την U 20 της Εθνικής Ρουμανίας και την Εθνική ομάδα γυναικών της Συρίας μέχρι ICIM Arad και την Universitatea Cluj και το Αγρίνιο και από τον Α.Ο. Βόνιτσας και την Ρουμανική ENERGIA TARGU JIU για να βρεθεί και πάλι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρκαδικού στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ένα νέο ταξίδι, ένας νέος προορισμός και ασφαλώς μια νέα πρόκληση για τον Γιάννη Διαμαντάκο με τον 43χρονό τεχνικό να σηκώνει μανίκια και να πιάνει δουλειά και τον Αρκαδικό να περιμένει πολλά από τον ίδιο την νέα αγωνιστική χρονιά.

Δουλευταράς, φιλοσοφημένος (τελειόφοιτος ψυχολογίας γαρ), μετρημένος και τολμηρός με αρκετές και σημαντικές παραστάσεις στο βιογραφικό του ο Γιάννης Διαμαντάκος είναι στην Τρίπολη για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος και όρεξη για δουλειά.

Ο Γιάννης Διαμαντάκος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 05/09/1974 και είναι κάτοχος πτυχίου καθηγητού Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού αλλά και διπλώματος στην Ψυχολογία του Πανεπιστήμιο Babes- Bolyai Cluj- Napoca της Ρουμανίας έχοντας αρκετές διαλέξεις πάνω στο κομμάτι της ψυχολογίας με βασικό αντικείμενο ασφαλώς το μπάσκετ.

Βιογραφικό

2015-2016: ENERGIA TARGU JIU, ROMANIA

2014-2015: Α.Ο. Βόνιτσας

2011-2014: A.O. Αγρίνιο

2010- 2011 : Syrian Women’s National Team

2009-2010: B.C. ICIM Arad (Romania-D1)

2008-2009: B.C. ICIM Arad (Romania-D1)

2007-2008: Universitatea Cluj

2006-2008: Romanian U20 National Team

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μακαρι να δειξει κατι καλο στον Αρκαδικο γιατι από τις ομαδες που βλέπουμε δεν φαινεται κάτι το ιδιαίτερο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.