Δεν ζητούν διορισμό από τους «γαλάζιους» βουλευτές... αλλά να τους πληρώσουν το ρεύμα!

Δεν ζητούν διορισμό από τους «γαλάζιους» βουλευτές... αλλά να τους πληρώσουν το ρεύμα!

Απρίλιος 11, 2022 - 13:16
1 σχόλια

EUROKINISSI

Οι καιροί άλλαξαν... Οι «γαλάζιοι» βουλευτές οι οποίοι, ως επί το πλείστον, κάθε Σαββατοκύριακο μεταβαίνουν στον τόπο καταγωγής και εκλογής τους για να βρεθούν κοντά στους ψηφοφόρους τους και να ανάψουν ένα κεράκι, δεν δέχονται πλέον αιτήματα... διορισμού, αλλά λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου!

Ο «ΒΗΜΑτοδότης» γράφει:

«Η πλειονότητα των ψηφοφόρων, όπως μας μεταφέρουν οι βουλευτές, δεν ζητά πια διορισμό, παρά να τους πληρώσουν τον λογαριασμό του ρεύματος ή ακόμα (οι πλέον απαιτητικοί) ζητούν να συνεισφέρουν από τώρα στην αγορά του πετρελαίου θέρμανσης του επόμενου χειμώνα. Ενας βουλευτής (από τους πλέον γνωστούς στα τηλεπαράθυρα) όταν τόλμησε να πάει σε μεγάλο μοναστήρι της εκλογικής του περιφέρειας βρέθηκε προ εκπλήξεως. Με το που τελείωσε η λειτουργία ο ηγούμενος του μοναστηριού τού παρέδωσε τον λογαριασμό του φυσικού αερίου της Μονής που ήταν 10.000 ευρώ και του είπε ότι το μοναστήρι δεν μπορεί να το εξοφλήσει: «Κράτησέ το εσύ και κάνε ό,τι νομίζεις». Και ο βουλευτής τώρα ψάχνει σπόνσορες για να συμπληρώσει το ποσό, αφού και ο δικός του λογαριασμός, στο σπίτι του και στο πολιτικό του γραφείο, ήρθε ''φουσκωμένος''».

 

Δείτε ΕΔΩ.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.