Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη με θέμα: «Τα Κέρδη τους ή η Υγεία μας» (pics,vid)

Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη με θέμα: «Τα Κέρδη τους ή η Υγεία μας» (pics,vid)

Απρίλιος 15, 2024 - 22:31
3 σχόλια

Η Κομματική Οργάνωση Τρίπολης του ΚΚΕ οργάνωσε σύσκεψη – συζήτηση για την Υγεία, με θέμα: «Τα Κέρδη τους ή η Υγεία μας. Με το ΚΚΕ για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού» στην αίθουσα του μεγάλου Καφενείου στην Τρίπολη την Δευτέρα 15 Απριλίου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Ιατρός – ειδικευόμενος Ψυχιατρικής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και Γραμματέας της ΚΟΒ Τρίπολης του ΚΚΕ Θάνος Πουρνάρας.

Στο επίκεντρο της ομιλίας όλα τα  ζητήματα της υγείας που αφορούν η υποχρηματοδότηση αλλά και τα απογευματινά χειρουργεία των νοσοκομείων καθώς επίσης και η απαξίωση σε ότι έχει να κάνει με τους χειρισμούς της κυβέρνησης με στόχο την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα ο Θάνος Πουρνάρας τόνισε και επεσήμανε τις θέσεις του ΚΚΕ τονίζοντας πως η υγεία θα πρέπει να συνδέεται με την εργασία ως την βασική εκείνη διαδικασία μέσα από την οποία ο άνθρωπος κοινωνικοποιείται και δρα στο φυσικό του περιβάλλον.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Θάνος Πουρνάρας έκανε αναφορά και στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή κάνοντας επίθεση στους πολιτικούς χειρισμούς της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Tags: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση με θέμα «Τα Κέρδη τους ή η Υγεία μας από το ΚΚΕ στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Ψύχωση είναι να στηρίζεις ένα σύστημα που το 1% καταπιέζει το 99,% και εσυ να είσαι στο 99%. Κατά τα αλλά η συμπόρευση με το ΚΚΕ είναι απελευθέρωση και προοπτική για το τώρα και το μέλλον.. Υ Γ. Ναι δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.