Ελεύθερη είσοδος σε μαθητές και γυναίκες στον αγώνα της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου του Παναρκαδικού

Ελεύθερη είσοδος σε μαθητές και γυναίκες στον αγώνα της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου του Παναρκαδικού

Απρίλιος 26, 2024 - 09:30
4 σχόλια

Ο Παναρκαδικός ανοίγει τις πόρτες του σε όλους, θέλει γεμάτο γήπεδο και ζητά από τον φίλαθλο κόσμο να γίνει ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας στην προσπάθεια του για άνοδο μέσω των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα του Παναρκαδικού προς τους φιλάθλους γίνεται γνωστό πως μαθητές και γυναίκες θα έχουν ελευθερη είσοδο για το παιχνίδι με τον Παλληξουριακό στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου την Κυριακή (28/4, 14:30).

Ομάδα και κόσμος ένα για τον μεγάλο στόχο με το τριφύλλι να ανοίγει το γήπεδο του σε όλους. Να είσαι εκεί, να πάμε Γ’ Εθνική! Όλοι μαζί, όλοι εκεί για τον Παναρκαδικό.

Αναλυτικά

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. Τρίπολης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 28/4/24 αρχίζουν οι αγώνες μπαράζ που θα δώσει η ομάδα της Τρίπολης για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο πρώτος αγώνας με τον Παλληξουριακό ( πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣ Κεφαλληνίας ) θα αρχίσει στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής και η Διοίκηση καλεί όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο του Παναρκαδικού και με την παρουσία τους να βοηθήσουν την ομάδα να ξεκινήσει με νίκη τη διαδικασία των μπαράζ.

Στην προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς γι αυτό η Διοίκηση του Παναρκαδικού αποφάσισε σε όλους τους αγώνες μπαράζ που θα δώσει η ομάδα μας στην Τρίπολη η είσοδος για τις γυναίκες και τους μαθητές να είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Φίλαθλοι ελάτε στο γήπεδο την Κυριακή για να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Παναρκαδικό να ξαναγυρίσει στις Εθνικές Κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. δηλ. εκεί που πραγματικά αξίζει να αγωνίζεται η ιστορική ομάδα της Τρίπολης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Άμα θέλετε να δείτε γήπεδο γεμάτο μέσα και έξω κόσμο πηγαίνετε στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Δαρα

Καλά ρε παιδιά.Παρασκευη βράδυ και δεν θα μας ενημερώσετε για τους διαιτητές του αγώνα.Γραψτε λοιπόν: Νικολαου-Τζανής-Σερβετάς του συνδέσμου Αθήνας

Αν κοπούν πάνω από τριάντα εισιτήρια να κάνουν κωλοτουμπες... Η καραμέλα ότι δεν μαζεύει κόσμο ο Αστέρας επειδή είναι όλη η πόλη Παναρκαδικός να σταματήσει.. ΑΣΤΕΡΑΣ μόνο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.