Mε σκίτσο του Αρκά απαντά ο Κουτσούλης στον Γιαννακούρα και τον Μάκαρη

Mε σκίτσο του Αρκά απαντά ο Κουτσούλης στον Γιαννακούρα και τον Μάκαρη

Απρίλιος 26, 2024 - 09:29
23 σχόλια

Συνέχεια στην διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των τριών περιφερειακών παρατάξεων, δίνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής» κ. Δημήτρης Κουτσούλης, αναρτώντας ένα σκίτσο του Αρκά, σχετικό με την διοίκηση και την «καρέκλα»

Να αναφέρουμε ότι όλα άρχισαν από την ψηφοφορία για την θέση του αντιπροέδρου στην περιφερειακή επιτροπής υγείας της περιφέρειας Πελοποννήσου , όπου ο κ. Κουτσούλης εκλέχθηκε με 10 ψήφους ως ο νέος αντιπρόεδρος της επιτροπής, αφήνοντας εκτός του προεδρείου τον περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης του κ. Τατούλη , κ. Γιαννακούρα Ε και τον επίσης υποψήφιο Μανώλη Μάκαρη από την παράταξη «Πρώτα η Πελοπόννησος»

Κάπου εκεί ξεκίνησαν και οι «κόντρες» με μία καυστική ανακοίνωση από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» με τίτλο «Αποκαλύφθηκαν οι πολιτικές συναλλάγες Πτωχού – Κουτσούλη» και συνεχίστηκαν με την ανακοίνωση του Μ. Μάκαρη με τίτλο «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Ο κ. Κουτσούλης δεν άργησε να απαντήσει:

Ανίατη ασθένεια ο καρεκλοκενταυρισμός ! Το γήρας οδηγεί στην πολιτική άνοια και η πολιτική εμμηνόπαυση στην πολιτική υστερία. Κακό πράγμα επίσης η μη διαχείριση τη ήττας διότι το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη . Λιβελογραφήματα γεμάτα φαντασία θαρρείς γραμμένα από μέντιουμ και καφετζούδες γέμισαν το διαδίκτυο . Βαγγέλη , Πέτρο και Μανώλη και οι γιοί μου λιγότερο θόρυβο κάνουν για μια καρέκλα στα Playmobil ! Τα υπόλοιπα δημόσια , θεσμικά και από κοντά !! Έως τότε σας αφήνω να προπονηθείτε στην πολιτική κυβίστηση . Είστε πρωταθλητές άλλωστε !

 


23 Σχόλια

Κυριε κουτσουλη, πιστευαμε οτι ειστε μια διαφορετικη νοτα για το κομμα, σας ευχαριατουμε που αποδειξατε και παλι (μπουντρουκας) οτι το πασοκ σημερα δεν ειναι του ανδρεα μας, αλλα του μητσοτακη. Σας ευχαριστουμε που μα δινετε την δυνατοτητα να μην ξαναμαγαρησουμε τα χερια μας!!

Μίλησε ο νέος, που δείχνει από τα πρώτα βήματα στην πολιτική, την αλαζονεία που τον διακατέχει. Ο τρόπος που μιλάει ειδικά για ανθρώπους που έχουν διατελέσει αντιπεριφερειάρχες, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκλέγονται με χιλιάδες σταυρούς δείχνει το χαρακτήρα του ανδρός. Όλα τα άλλα περισσεύουν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

Για την ταμπακιέρα όμως κ. Κουτσούλησε δεν σχολιάσατε τίποτα. Ποστάρατε εκεί ένα λαϊκίστικο σκίτσο, προσθέσατε και ένα απολιτίκ σχόλιο με χαρακτηρισμούς ηλικιακούς (λες και η νεότητα είναι επιχείρημα στην πολιτική) και τελικα καταλήξατε στο απόλυτο τίποτα!

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΟΣΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ! ΚΡΙΜΑ

Ωραία η σύνδεση της εμμηνόπαυσης με την υστερία. Καταπληκτική άποψη έχετε για τις γυναίκες. Είστε σίγουρα γυναικολόγος;;!

Αυτοί οι τύποι γιατρέ δεν έχουν καταλάβει ότι δεν βρέχει αλλά τους φτύνουν!!!!!!!!!!!!

20:25 Για "πολιτική" εμμηνόπαυση και για "πολιτική" υστερία μιλάει ηλίθιε. Δεν κυριολεκτεί. Οι γυναίκες που αναφέρεις έχουν πολιτική εμμηνόπαυση; Ξανά ηλίθιε. Αυτός είναι σίγουρα γυναικολόγος κι εσύ είσαι σίγουρα μακάκας. Κάνει μπαμ από μακριά

@21:56 Να μου λείπει το mansplaining αγαπητέ. Καταλαβαίνω πολύ καλά πότε το φύλο μου & τα χαρακτηρηστικά του γίνεται αντικείμενο ατάκας & χρησιμοποιείται ώς έμμεση προσβολή. Δε γεννήθηκα χθές. Με το να βάλεις όπως όπως το επίθετο "πολιτική" μπροστά δεν αλλάζεις τίποτα. Ίσα ίσα δείχνει κουτοπονηρία. Την κουτοπονηρία που μόνο σεξιστές άνδρες υιοθετούν στον λόγο τους, για να μπορούν μετά να μας πουν ότι "άλλο εννοούσαν". Γιατί εκτός από εν δυνάμει υστερικές μάλλον στερούμαστε & βασικής νοημοσύνης. Το μπινελικι που μου έριξες ως αντεπιχείρημα φαντάζομαι ήταν μπόνους. Ντροπή σας.

Στο πασοκ τα τελευταία 10 χρόνια είναι μια ωραία ατμόσφαιρα. Προσπαθώντας να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα καταδικασμένα από τα ποινικά δικαστήρια στελέχη τους, κάνουν ότι αρκουδιά τους έρθει. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να είναι στη αναμονή πότε θα τους καλέσει ο πρωθυπουργός για μία οποία καρέκλα. Δεν είναι και λίγο....Τόση ξεφτίλα σε ένα κόμμα!

01:21 Ντροπή δική σου που μέσα από μια ανάρτηση η οποία χρησιμοποιεί μεταφορικά κάποιες λέξεις για να προσδώσει έμφαση στα γραφόμενα, εσύ ανακάλυψες σεξιστές και κουτοπόνηρους. Την τύφλα σου καταλαβαίνεις. Γι' αυτό το έφαγες το μπινελίκι. Ο καθένα παίρνει αυτό που του αξίζει. Σιγά μην μας πεις ότι σε κακοποίησε και σεξουαλικά κιόλας με το κείμενο που έγραψε. Ξεκαβαλάτε επιτέλους μερικές και μην νομίζετε συνέχεια ότι σας καταδιώκουν. Όλοι πλέον σας παίρνουν στην πλάκα και στο χαβαλέ με τέτοιες υστερικές συμπεριφορές

@23:47 Έτσι μπράβο, να το βροντοφωνάζετε το ποιόν σας. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας με μισόλογα.

01:10 Ένα σχόλιο έκανε ο κ. Κουτσούλης κυρία μου, δεν σας βίασε κιόλας. Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Έλεος πια. Και στην τελική αν νομίζετε ότι σας θίγουν τα λεγόμενά του, κάντε του μήνυση, έτσι για να δούμε ποιός από τους δύο σας θα δικαιωθεί. με συμπεριφορές σαν και τη δική σας. Τελικά έχω την εντύπωση μεγαλύτερη ζημιά έκανε το meeToo παρά καλό. Έχει χάσει πλέον την ουσία του με συμπεριφορές σαν και τη δική σας

@1:10 Το ποιόν μου δεν το γνωρίζεις, ούτε και εμένα προσωπικά για να βγάζεις αβίαστα συμπεράσματα. Το δικό σου ποιοόν πάλι φωνάζει από μακριά. Στην Αμερική κάποιες σαν και σένα τις λένε Karen και στη χειρότερη εκδοχή τους bitches

Το ΠΑΣΟΚ όσο και αν δεν σας αρέσει, έχει μορφωμένα παιδιά και δουλευταράδες σε όποια πόστα βρίσκονται. Ρωτήστε λίγο να μάθετε και αφήστε λίγο τα αόριστα λόγια καφενείου. Μην ψηφίζετε το κόμμα του λαού και ρίξτε το ορισμένοι ακόμα και στον Βελόπουλο....γιατί αυτοί είστε!!!

ΜΠΑΣΟΚ, σταθερά στο περιθώριο της κοινωνίας που προχωράει. Με κομματικά στελέχη της πλάκας που το βουλιάζουν ακόμα βαθύτερα στον βούρκο που οι ίδιοι πρώτα έχουν δημιουργήσει. Γι' αυτό δε θα ξαναγίνετε ποτέ κόμμα όσες κρίσεις και αν περάσουν όλοι οι υπόλοιποι.

Η περιπτωσούλα αυτή είχε μεγάλο σουξέ μεταξύ ανεμβολίαστων νοσοκόμων που μετέδιδαν σε λεχώνες! Κορακηάσαμε να το λέμε! Πάλι καλά που δεν είναι ουρολόγος να χρησιμοποιεί αντίστοιχη ορολογία!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.