Γλέντι με τον Στέλιο Διονυσίου στην Νεστάνη (pics)

Γλέντι με τον Στέλιο Διονυσίου στην Νεστάνη (pics)

Αύγουστος 06, 2016 - 11:04
2 σχόλια

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης για ακόμα μία φορά διοργάνωσε μια αξέχαστη βραδιά για τους κατοίκους της Νεστάνης αλλά και για ολόκληρη την Αρκαδία.

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε λαϊκή βραδιά στο προαύλιο σχολικού συγκροτήματος Νεστάνης με τον Στέλιο Διονυσίου.

Ο διάσημος τραγουδιστής ερμήνευσε τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει αλλα και χορέψει. Φυσικά στην λαϊκή αυτή βραδιά την τιμητική τoυς είχαν τα ζεϊμπέκικα που μικροί και μεγάλοι χόρεψαν.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του Συλλόγου : ΕΔΩ


2 Σχόλια

Λύστε μου μια απορία: Ποιός επιχορηγεί τις κάθε τρεις και λίγο μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και μάλιστα με μεγάλα ονόματα στη Νεστάνη;;; Τα άλλα χωριά του Δήμου σε πηγάδι κατούρησαν;;; Και τέλος πάντων, υποτίθεται ότι η χώρα βρίσκεται σε βαθειά οικονομική ύφεση, με μεγάλη ανεργία, χαμηλούς λόγω των περικοπών μισθούς και συντάξεις και επιχειρήσεις που κλείνουν η μια πίσω από την άλλη. Μήπως, από τα πρώτα που έπρεπε να περικοπούν είναι αυτές οι γεμάτες φρου-φρου και αρώματα εκδηλώσεις, στις οποίες βλέπεις τα ιδια και τα ίδια βολεμένα και επιδειξιομανή άτομα;; Λίγη τεπεινότητα δεν βλάπτει...

Οι νεστανιωτες δεν έχουν ανάγκη από επιχορηγήσεις χορηγοί είναι οι τσέπες μας και οι συμπατριώτες μας του εξωτερικού όσο για τα αλλά χωριά δεν θα συγκρίνουμε τα πιτουρα με το αλεύρι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.