Η Δόξα της αβεβαιότητας και ο Αρκαδικός της νομιμότητας

Η Δόξα της αβεβαιότητας και ο Αρκαδικός της νομιμότητας

Σεπτέμβριος 29, 2016 - 10:36
0 σχόλια

Περιμένει τις εξελίξεις ο Αρκαδικός

Είναι αλήθεια πως οι τελευταίοι μήνες για τον Αρκαδικό ήταν πολύ ιδιαίτεροι και αυτό διότι δεν είναι και λίγα αυτά που έχουν διαδραματιστεί για την ομάδα της Τρίπολης τόσο με τον υποβιβασμό της στην Α2 όσο και με την υπόθεση της wild card στην οποία ακόμα και τώρα συμβαίνουν πράγματα και θάματα.

Η Δόξα Λευκάδας πήρε την άδεια καθώς, όπως αποφάσισε η ειδική αρμόδια επιτροπή, είχε όλες τις προδιαγραφές για να αγωνιστεί στην Basket League. Όπως, όμως, αποδείχθηκε, τις προδιαγραφές τις είχε σε θεωρητικό επίπεδο και όχι στην πράξη. 'Ετσι, τα πιο βασικά της προβλήματα δεν έχουν λυθεί και παραμένουν ακόμα γρίφος για δυνατούς λύτες.

Επίσης, άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως ακόμα και τώρα λίγο πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων, και αρκετές πλέον ημέρες από την ανακοίνωση της τελικής απόφασης, ο φάκελος με την επίσημη απόφαση για τη wild card υπέρ της Λευκάδας αγνοείται, γεγονός που εγείρει σενάρια και, όπως είναι αναμενόμενο, αφήνει πολλά υπονοούμενα.

Παράλληλα με αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που βγαίνει από τη Λευκάδα, υπάρχει στασιμότητα με το γηπεδικό της Λευκάδας το οποίο σημειωτέον δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η Basket League, κάτι που ήταν και στους βασικούς όρους για την υπόθεση της wild card.

Η Δόξα Λευκάδας επιθυμούσε την αναβολή των πρώτων εντός έδρας αγώνων της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό μέχρι στιγμής από τον ΕΣΑΚΕ, με τον Αρκαδικό να παρακολουθεί στενά την υπόθεση των νησιωτών.

Ο Αρκαδικός είναι έτοιμος να διεκδικήσει το δίκιο του και να προστατέψει την ομάδα του και την ιστορία του και να κινηθεί κατά παντός υπευθύνου, ακόμα και σε νομικό επίπεδο, σε περίπτωση που ο ΕΣΑΚΕ δεχτεί οποιαδήποτε αναβολή στα εντός έδρας παιχνίδια της Δόξας, καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο, αυτόματα σημαίνει πως η ομάδα που πήρε την άνοδο δεν ήταν έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Basket League.

Ο Αρκαδικός λοιπόν παραμένει σε ετοιμότητα τόσο σε περίπτωση που ο ΕΣΑΚΕ δεχθεί το έτοιμα της Δόξας για αναβολή των πρώτων εντός έδρας αγώνων της όσο και για το ζήτημα του φακέλου της ομάδας από τη Λευκάδα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.