Η εξέδρα των στεναγμών και η δεξιά πτέρυγα του Τζιούμη

Η εξέδρα των στεναγμών και η δεξιά πτέρυγα του Τζιούμη

Σεπτέμβριος 27, 2023 - 12:54
15 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά κι αγαπημένα, γεια σας!

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Άλωσης. αλλά έχω μια μικρή υποψία πως οι εκλογές είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ψηφιακό Μουσείο εγκαινίασε ο Δήμαρχος και κάποιοι προτίμησαν τις πολιτικές ομιλίες.

Κι εσύ, καλέ μου Πτωχέ, δεν μπορούσες να το κάνεις άλλη μέρα; Ολόκληρο Υπουργικό Συμβούλιο ήρθε για τη χάρη σου... Μήπως, λέω μήπως, έπρεπε να περάσετε από την οδό Κένεντυ κατά την κάθοδό σας;

Λίγος σεβασμός στους υποψηφίους ΑμεΑ δεν βλάπτει...

Αγαπητέ ταξιθέτη της εξέδρα,ς για δεύτερη φορά εκτοπίζεις τον Πετράν.... Αλλά κι ο Πέτρος γάτα, τους πήρε όλους και στήθηκε πρώτη μούρη.... Μία η αλεπού, εκατό τα αλεπουδάκια;..

Η «δεξιά» πτέρυγα του Τζιούμη δεν κάθεται απαθής, δεν σταμάτα να υπενθυμίζει στους ψηφοφόρους της πού ανήκει...

Μία μικρή συμβουλή, μην πέφτετε στην λούμπα των οριακών αποδόσεων, αυτές αλλάζουν διαρκώς και μετά θα κλαίτε τα λεφτουδάκια σας.

ΥΓ.: Σας είχα πει και στο παρελθόν πως οι απειλές δεν θα σας βγουν σε καλό.


15 Σχόλια

Απαράδεκτη η στάση Τζιουμη προς Τατουλη. Δεν ψηφίζω Τατουλη δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ. Δεν σέβονται τον αρχηγό της αντιπολίτευση της Περιφέρειας, πρώην Περιφερειαρχης και πρώην υπουργός. Είναι η 2η φορά που τον εκτόπισαν από την εξέδρα επισημων για να καθίσει η Elen, (300 σταυροί) και η παρέα της. Ντροπή σας ξανά. Απλώς δείχνετε με ξανά τρόπο ότι ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ GASPER ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

Δεν υπάρχει χρίσμα στις δημοτικές εκλογές! Μόνο στις περιφερειακές! Και να υπήρχε δεν θα περνούσε με τόσους πασόκους στον συνδυασμό του. Ο Τζιούμης έχει πιο αξιόλογα στελέχη από ΝΔ από τον Σμυρνιώτη.

13:18 Εννοείται πως η ELEN εκτόπισε τον Τατούλη απο την εξέδρα των επισήμων; Αν το έκανε θα την τακτοποίηση ο Πετράν στις εκλογές.

Ποιος τζιουμης βρε παιδια;; Μετα τις καταγγελιες που εκανε ο Σμυρνιωτης εχει γινει ρεζιλι των σκυλιων... Μονο μακετες ανεβαζει...

Δηλαδή ρε νούμερο η Ellen έδιωξε τον Τατούλη για να καλυσει ο Πτωχός; Άρα θα την ψηφίσει ο Πτωχός. Χαχαχα γελαμε μαζί σας

@14:30 - Άλλο ανέκδοτο; Σε λίγο θα μας πεις ότι και ο Τζιούμης είναι ΝΔ. Το ψηφοδέλτιο Σμυρνιώτη είναι το ποιοτικότερο και πιο πολυσυλλεκτικό που έχουμε δει σε δημοτικές εκλογές. Δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Πολύ δυνατά ονόματα από όλους τους χώρους. Κάτι λέει αυτό για τον Τζιούμη. Για κάποιο λόγο έχουν ενωθεί όλοι κάτω από τον Σμυρνιώτη. Να στα πω εγώ πάλι; Αλαζονεία, έπαρση, πολλά και μεγάλα λάθη. Η πόλη αξίζει κάτι καλύτερο. Πολύ καλύτερο. Δεν αξίζει η πόλη ένα κολυμβητήριο ΚΛΕΙΣΤΟ επί τρία χρόνια. Δεν είναι μπουζουξίδικο η Τρίπολη. ΠΟΛΗ είναι. ΠΟΛΗ.

Από τους 90 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Τζιούμη οι 55 είναι Νέα Δημοκρατία γιαυτο δεν τόλμησε ο Πτωχός και οι παρατρεχάμενοι του να κάνουν βόλτα στην Κένεντυ.

Η Ellen έχει καβαλήσει το καλάμι τελευταία αλλά θα της κόψει τον βήχα σύντομα η Αγγέλω του Αγαπούλα.

@17:08 - Καταλαβαίνω τον πανικό, αλλά τόσο πολύ; Δεν βγαίνουν τα κουκιά; Ο Παράς την σκέφτηκε αυτή την νέα μπαρούφα; Για δύο "δεξιούς" που απαίτησαν απομάκρυνση στελέχους της ΝΔ επειδή σας χάλαγε την μανέστρα έμαθες κάτι; Και έχετε το θράσος να μιλάτε για ΝΔ; Μόνο τους εαυτούς σας αντιπροσωπεύετε και την αλαζονεία σας. Ενωμένη Τρίπολη εναντίον αλαζονείας και έπαρσης.

@19:51 - Χιτλεράκο, εμένα δεν με κόφτει, παρά μόνο να δω την πόλη μου καλύτερη. Ούτε σε μισθοδοσία είμαι, ούτε θέλω. Έχω δουλειά. Αν είχε κάνει έργο ο Τζιούμης θα τον στήριζα. Όταν πρωτοβγήκε με συμπάθεια τον είδα. Αλλά 2-3 από αυτά που (δεν) έκανε, δεν χωνεύονται με τίποτα. Κλειστό κολυμβητήριο, βρεφικές χαρές, απλή ανάπλαση πλατείας που δεν τελειώνει, περίπτερα τσαντίρια με ...γκαζόν γύρω-γύρω κτλ. Αφού αυτό είναι το όραμα τους για την Τρίπολη, να περάσει ο επόμενος. Κατά τα άλλο παρακολουθώ χαλαρός πετώντας φελλούς στα βαρέλια περιμένοντας τις εκλογές και να δω αντιδράσεις.

19:11 Ποια ενωμένη Τρίπολη βρε εμμονικό κουτορνίθι που όλη την προηγούμενη πενταετία ο ένας έβγαζε τα μάτια του άλλου και βρίζονταν μεταξύ τους; Για να μην πάμε και πιο πίσω με τις μηνύσεις που είχαν καταθέσει Παυλής και Κακλαμάνος στον μπανάνα για τα σκουπίδια. Σε ποιόν τα λες αυτά; Νομίζεις ότι τρώμε σανό σαν και σένα ρε φανατικέ Κουλομάχε ή ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου;

19.11 συμπληρώνω: Οι δεξιοί του Τζιουμη 3-4 νοματαιοι δηλαδή, απευθύνθηκαν σε ανώτερο στέλεχος του κόμματος και του "απαιτησαν" την απομάκρυνση συνεργάτη του από το γραφείο του!!! Ακόμα γελάνε και οι πέτρες ή καλύτερα οι πετρούλες μαζί τους. Ποιοι δεξιοί του Τζιουμη;;;; όλο το κόμμα έχει ταχθεί δίπλα στο Γιάννη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.