Ημερίδα με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια από το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης (pics)

Ημερίδα με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια από το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης (pics)

Απρίλιος 24, 2024 - 14:31
1 σχόλια

Ημερίδα με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια πραγματοποίησε το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης σε μικρούς μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Αναλυτικά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας_Τρίπολης πραγματοποιήθηκε ημερίδα σχετικά με την #κυκλοφοριακή_αγωγή και την #οδική_ασφάλεια στο 2ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης.

Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα, με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού, αλλά και μέσα από τη διαπροσωπική επικοινωνία με καταρτισμένο αστυνομικό προσωπικό, να ενημερωθούν για θέματα οδικής ασφάλειας.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είστε τραγικοί. Δεν χρειάζονται κι άλλα μαθήματα στα παιδιά, αλλά να βγείτε στους δρόμους να κόψετε κλίσεις και να αφαιρέσετε διπλώματα κ πινακίδες στην Τρίπολη της απόλυτης ασυδοσίας των οδηγών. Πώς να προστατευτούν τα παιδιά όταν γκαζώνουν μηχανάκια σε πλατείες και πεζόδρομους. Όταν κανείς δεν σταματά σε στοπ πουθενά κι όταν οδηγούν ανάποδα σε μονόδρομους. Κι αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς σε βρίζουν. Όταν μιλάνε οι σλατίνες στα κινητά και περνάνε με κόκκινο. Όταν τα καγκούρια κάνουν κωλιές στην Κέννεντυ... Υποκριτές και αναίσθητοι είστε κύριοι της τροχαίας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.