Λευκές Νύχτες 2023 – Διήμερη Γιορτής Εμπορίου στην Τρίπολη

Λευκές Νύχτες 2023 – Διήμερη Γιορτής Εμπορίου στην Τρίπολη

Αύγουστος 25, 2023 - 11:17
1 σχόλια

Αγαπητοί μέλη και συμπολίτες,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή της Διήμερης γιορτής εμπορίου! Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι μια πρωτοβουλία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και σε συνεργασία με φορείς της πόλης με σκόπό την εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας, το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων παροχής υπηρεσιών θα είναι τροποποιημένο, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τη Λευκή Νύχτα. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 29/08/2023 οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές από τις 09:30 – 14:30 και 18:00 – 00:00, ενώ την Τετάρτη 30/08/2023 θα λειτουργούν από 09:30 – 14:30 και 18:00 – 23:00.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης για τη συνεχή υποστήριξη και προσπάθεια που καταβάλουν για την επιτυχία της Διήμερης Γιορτής Εμπορίου. Επιπλέον, θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την προσφορά και υποστήριξή τους στην εκδήλωση, μέσω των ειδικών εκπτώσεων που παρέχουν.

Δεν θα μπορούσαμε επίσης να μην ευχαριστήσουμε θερμά και τους υπαλλήλους των καταστημάτων, οι οποίοι με την επαγγελματική τους προσήλωση διασφαλίζουν την άψογη εξυπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια της γιορτής.

Επικεντρωμένοι στην επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση των συμπολιτών μας, ευχόμαστε η διήμερη γιορτή εμπορίου να αντανακλά την ενέργεια και την αγάπη που έχουμε για την πόλη μας.

Με εκτίμηση,
Θέμης Ζούζουλας
Πρόεδρος Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ Κ.ΖΟΥΖΟΥΛΑ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΕΓΓΕΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.