Μια τεράστια σημαία 300 τ.μ υψώθηκε στον ουρανό της Τρίπολης (pics,vid)

Μια τεράστια σημαία 300 τ.μ υψώθηκε στον ουρανό της Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 24, 2023 - 15:05
6 σχόλια

Σήκωσαν με γερανό την τεράστια σημαία της Επανάστασης στην Τρίπολη την οποία κατασκεύασε ο Παύλος Μπιράτσης με αφορμή τον φετινό εορτασμό της επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Μια πελώρια, εντυπωσιακή και επιβλητική σημαία, η ιστορική σημαία της Ελληνικής Επαναστάσεως ανεμίζει πάνω από τον ουρανό της Πλατείας Άρεως κάνοντας μικρούς και μεγάλους να θαυμάζουν το σημείο στο οποίο έχει τοποθετηθεί.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η σημαία της επανάστασης στον ουρανό της Τρίπολης


6 Σχόλια

Ευτυχώς άρχισε να φυσάει γιατί στην αρχή ήταν σαν τον Κάσπερ το φαντασματάκι. Κρίμα τον κόπο των δημιουργών δηλαδη

Η μισή πλατεία είναι 5 στρέμματα (5.000m2), πολύ χοντρικά, ίσως και παραπάνω. Η σημαία φαινόταν όντως 300μ2 (15Χ20 ή κάτι παρεμφερές).

Ο μόνος που ξίνισε και στράβωσε με τη σημαία ήταν ο "λασπωτήρας" με το όνομα που έχει αναλάβει και την επικοινωνία του μπανάνα τσικίτα και τον οποίο προστατεύετε συστηματικά εδώ μέσα και θάβετε τα σχόλια που γράφουμε και τον αφορούν. Τόση εμπάθεια δεν υπάρχει σε κανέναν άνθρωπο. Αυτός ήταν ο άνθρωπος ο οποίος μαζί με τον άλλο τον αρουραίο των υπονόμων το λαϊκατζή γουρνοπουλά πιστολέρο πρώην υποψήφιο σύμβουλο του μπανάνα, έκαναν σκληρό όλεμο στο Σμυρνιώτη με αισχρές αναρτήσεις και ακατάσχετο υβρεολόγιο μέσα από το βοθρομπλογκ του 2ου. Για να μην ξεχνάνε κιόλας μερικοί με ασθενή μνήμη

@10:23 - Άσχημο πράγμα η αλαζονεία. "Μπανάνες", "τσικίτες", "λασπωτήρες"...Θα συμβούλευα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Κάλπη είναι, ποτέ δεν ξέρεις. Οι δημότες αποφασίζουν. Σίγουρα δεν αποφασίζουν αυτοί που απαιτούν να απολυθεί κάποιος εργαζόμενος επειδή τους χαλάει τον προεκλογικό σχεδιασμό. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις...

Κείνος ο γερανός τα χάλασε όλα. Δεν ήταν τόσο όμορφο και συναισθηματικό το θέαμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.