Όταν ο Πλαντζάς συνάντησε τον… «Αλεμάο»

Όταν ο Πλαντζάς συνάντησε τον… «Αλεμάο»

Μάρτιος 27, 2024 - 19:08
0 σχόλια

Ο Βαγγέλης Πλαντζάς είναι μια κατηγορία μόνος του αλλά κάτι ανάλογο μπορείς να πεις και για τον Δημήτρη Αλέμη ο οποίος κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο έχει έναν δικό του τρόπο να τραβά τα βλέμματα.

Ο «Βάγγος» μόλις είδε τον «Αλέμαο» με τον γνωστό δικό του και τόσο μοναδικό τρόπο που έχει άρχισε να φωνάζει, να λέει να δικά του και να πηγαίνει κοντά του για να του πει δυο λόγια από εκείνα τα… Ποδοσφαιρικά.

«Ετοιμάσου γιατί μπαίνω για να κερδίσω» είπε ο Βαγγέλης Πλαντζάς με τον Δημήτρη Αλέμη να χαμογελά μουρμουρώντας κάτι που δεν μπορέσαμε να πιάσουμε στο αφτί του φίλου του κάνοντας τον όμως να γελάσει δυνατά και αμέσως μετά να του ρίξει ακόμα μια σιγανή αυτή την φορά ατάκα.

Και οι δύο όπως και τόσες ακόμα παλιές δόξες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο της Επισκοπής φόρεσαν ξανά σορτσάκι και έπαιξαν ποδόσφαιρο τιμώντας την μνήμη του Θοδωρή Μπούζου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.