Πάσχα: Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες στην πλατεία Άρεως - Ο εντυπωσιακός στολισμός (pics)

Πάσχα: Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες στην πλατεία Άρεως - Ο εντυπωσιακός στολισμός (pics)

Απρίλιος 29, 2024 - 13:52
3 σχόλια

Το Πάσχα στην Τρίπολη είχε ανέκαθεν ξεχωριστό χρώμα, αφού είναι εκείνη η γιορτή που παραδοσιακά συγκέντρωνε και συγκεντρώνει τους περισσότερους επισκέπτες μέσα στο έτος.

Φέτος, ο Δήμος Τρίπολης βάζει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες στην πλατεία Άρεως με έναν ιδιαίτερο και εντυπωσιακό στολισμό.

Ο στολισμός της πλατείας Άρεως έχει περάσει στην τελική ευθεία.

Το πασχαλινό σκηνικό είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες της πόλης μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί ακόμα ένα Πάσχα.

Οι ψησταριές έχουν ήδη στηθεί στο γνωστό σημείο, και αναμένεται να πάρουν φωτιά για το ψήσιμο του οβελία.

Στο κέντρο της πλατειάς έχει τοποθετηθεί μια κατασκευή με τη λέξη «ΤΡΙΠΟΛΗ», στολισμένη με λουλούδια, ενώ η «πύλη εισόδου» με τα πολύχρωμα πανιά, τα ξύλινα σπιτάκια, το πρωτότυπο σκηνικό με τις φωτογραφίες της παλιάς Τρίπολης γυρνούν τον επισκέπτη πίσω στον χρόνο, ώστε να πάρει μια γεύση από το παραδοσιακό Πάσχα στα μέρη μας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δεν δένει το γλυκό παιδιά. Παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες δίπλα σε stock φωτογραφίες με αβγά και λουλουδάκια από το internet, αχταρμάς άσχετων κατασκευών και το κιτς σε όλο του το μεγαλείο. Οι καφετέριες της πόλης φτιάχνουν διακοσμητικούς τοίχους με πλαστικά φυλλώματα και λουλούδια και ο δήμος πληρώνει φυτώρια να βάλει μέσα στη ζέστη αληθινά φυτά για να φτιάξει ψεύτικους τοίχους. Αληθινά φυτά σοβαρά τώρα; Πόσο τα πληρώνουμε; Τι πίνετε τε παιδιά και δεν μας δίνετε εκεί στη λαγοπάτη;

όντως όμως τι αισθητική είναι αυτή φέτος σαν κιτσάτα σουβενίρ και προτεσταντικές καρτούλες με γκλίτερ για αμερικανάκια;

Τα ίδια λέγατε και για τον συγχωρεμένο τον Ταλαγάνη με το στολισμό του Αγ. Βασιλείου. Όλοι εσείς οι ίδιοι τον βρίζατε και τώρα τον αναπολείτε. Είσαστε κακομοίρηδες και δεν αξίζει να ασχολείται κανένας μαζί σας. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.