«Περιφερειακή» μεταγραφή στην παράταξη Τζιούμη και μία ακόμα υποψηφιότητα που συζητείται

«Περιφερειακή» μεταγραφή στην παράταξη Τζιούμη και μία ακόμα υποψηφιότητα που συζητείται

Αύγουστος 29, 2023 - 12:19
6 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Σε αυτές τις εκλογές, δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι... όλα τα έχουμε δει, ως τις τελικές ανακοινώσεις των υποψηφίων όλων των συνδυασμών.

(Αλλά και τότε ακόμα, να μου το θυμηθείτε, θα έχουμε πολλά να δούμε...)

Η «Τρίπολη Αύριο» με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη έχει πλησιάσει τον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές είχε διεκδικήσει τη Περιφέρεια Πελοποννήσου ως επικεφαλής του συνδυασμού που στηρίχθηκε από το Κίνημα Αλλαγής. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Περιφερειακό Συμβούλιο συνεργάστηκε με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Ο κ. Μπουντρούκας δεν έχει διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Άυριο» αλλά και ούτε τις έχει επιβεβαιώσει.

Ωστόσο, έχει παραδεχτεί το εξής: Δεν θα ήθελε ο ίδιος η εκλογική αντιπαράθεση μεταξύ των Τζιούμη και Σμυρνιώτη να εξελιχθεί σε αντιπαράθεση μεταξύ ενός υποψηφίου που έχει διατελέσει πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ενός εν ενεργεία προέδρου.

Από την άλλη, τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί ένα φλερτ ανάμεσα στην παράταξη «Τρίπολη Αύριο» και σε έναν πιθανό υποψήφιο, έμπειρο ως προς τα αυτοδιοικητικά, που έχει... διατρέξει το φάσμα των δημοτικών παρατάξεων, καθώς ήταν προεδρος της Δημοτικής Κοινότητας επί Σμυρνιώτη, είχε εκλεγεί με τον αείμνηστο Δημήτρη Παυλή, από την παράταξη του οποίου είχε ανεξαρτητοποιηθεί εξαιτίας του μεγάλου προβλήματος με τα απορρίμματα τότε. Σήμερα, λοιπόν, το συζητάει να θέσει υποψηφιότητα στο πλευρό του Κώστα Τζιοιύμη.

Δυο μέρες μόνο... έμειναν και οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν.


6 Σχόλια

13:13 Καλομελέτα κι έρχεται και η τρίτη. Μόνο να έχεις στηθεί καλά για να μην τσούξει πολύ

Ο τρουπης δεν φώναζε τότε να παραιτηθεί ο μπουντρουκας από πρόεδρος του επιμελητηρίου διότι κατέβαινε υποψήφιος? Τώρα που κατεβαίνει ο ίδιος γιατί δεν παραιτείται? Φοβάται ότι με ήττα στις εκλογές θα μείνει χωρίς καρέκλα? κύριε Μπόγρη παρακαλώ να ανέβει το σχόλιο γιατί πλέον αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι μεροληπτεί το σάιτ σας υπέρ του κυρίου τρουπη επειδή παίρνετε χορηγία για διαφήμιση από την εταιρεία του και δεν ανεβάζετε κανένα αρνητικό σχόλιο κατά του.

Σιγά τη σοβαρή παρένθεση που υπήρξε ο Μπουντρούκας για την προεδρία του Επιμελητηρίου, που φοβάται & μη διχάσει τους επαγγελματίες. Να μη φανεί η γύμνια του φοβάται όταν δεν θα λάβει υποστήριξη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.