Σκόπια Σκόπια μι Σκο...

Σκόπια Σκόπια μι Σκο...

Μάρτιος 17, 2016 - 20:00
5 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Ζήτω τα παράλογα, ζήτω μας κι εμάς! Σοβαρό το Σκοπιανό, αλλά μόνο στα σοβαρά δεν το παίρνουν πρωθυπουργοί, υπουργοί εξωτερικών και γραφικοί ψηφοθήρες τύπου Καμμένου, που κάνουν «εθνικιστικά» σόου για να κρατήσουν ψήφους. Ο Πάνος, που πρώτος επιτέθηκε στον Μουζάλα, έχει ξεχάσει, φαίνεται, ότι ο ίδιος δούλευε το «Μακεδονία» σαν μηχανή γαζώματος!

Σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή του Mega στις 25 Ιανουαρίου 2016, o Πάνος που ζητεί κεφάλια υπουργών σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία, ο Πάνος του «τραλαλα», αποκάλεσε περισσότερες από μία φορές την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία»:

«Να βρούμε σύνθετο όνομα για τη Μακεδονία», λέει το μαναράκι, και δεν πέφτει στα γόνατα να αυτομαστιγωθεί.

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Άλλος με τη βάρκα μας: Ο Κυριάκος. Το παιδάκι, ούτε ξέρει τι κάνει ούτε πού να γείρει. Ο γιος του επίτιμου, που είχε πει την ιστορική πατάτα «σε δέκα χρόνια οι Έλληνες θα έχουν ξεχάσει το όνομα της Μακεδονίας», ζήτησε κι αυτός την παραίτηση Μουζάλα, ενώ λίγο νωρίτερα τον εκθείαζε ως τον υπουργό που απολαμβάνει τον μεγαλύτερο σεβασμό στο εξωτερικό! Ήταν μικρούλης ο Κυρακούλης όταν ο μπαμπάς του έλεγε ό,τι έφτανε και δεν θυμάται;

Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο γραφικός που θα μας μαμήσει όλους, αν τον αμολήσουν. Σιγά, Φαήλο μου, δεν είναι για χόρταση. Ετούτος εδώ θέλει την εκτέλεση του Μουζάλα και πάλι καλά που αντέδρασε ο Κυριάκος, διότι πόσα πια να ανεχθεί κι αυτός από το χρυσαβγουλάκι, οπότε τον έστειλε να πάει να βρει τα άλλα τα παιδιά.

Τουλάχιστον, ο Κούλης αντέδρασε. Ο Τσίπρας, πάλι, με το μυαλό στη Σύνοδο Κορυφής. βεβαίως, αρκέστηκε να πει ένα «κατανοεί η κυβέρνηση ότι θίγεται το αίσθημα των Ελλήνων πολιτών». Α, μπα; Αυτό έθιξε ο Μουζάλας;

Στη Νέα Δημοκρατία, επίσης, ό,τι θυμούνται χαίρονται και τα άλλα τα ξεχνούν!

Ο Σαμαράς, υπουργός Εξωτερικών το 1990, χειρίστηκε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με το απότοκό της, το Μακεδονικό, και ήτα ο πρώτος που αποδέχθηκε την ονομασία «Μακεδονία», αβάδιστα, αβίαστα, απροβλημάτιστα.

Στις 2 Δεκεμβρίου 1991 σε ευρωπαϊκό συμβούλιο που εξέταζε «τις ρυθμίσεις που ισχύουν για την εισαγωγή προϊόντων προέλευσης από τις Δημοκρατίες Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Κροατίας, Μακεδονίας και Σλοβενίας» ουσιαστικά αποδέχθηκε την ονομασία «Μακεδονία». Η απόφαση του συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντώνη Σαμαρά καταγράφηκε ως επίσημο ντοκουμέντο με τον αριθμό 3567/91 και αποτελεί το πρώτο έγγραφο πρακτικής αναγνώρισης της ΠΓΔΜ ως Μακεδονίας.

Πάρε να 'χεις. Μόνο ο λαός νοιάζεται για τη Μακεδονία. Όλοι οι υπόλοιποι είτε κάνουν μικροπολιτική είτε δεν κάνουν τίποτα. Και το κυριότερο: δεν θυμούνται ούτε τα χάλια τους τα μαύρα ούτε της παράταξής τους!

Και το κερασάκι: Μαρία -τα κάνω όλα ίσωμα- Ρεπούση. Βγήκε από την τρύπα της χθες, μη χάσει, και αφού μίλησε για τον εθνικιστικό παραλογισμό του Καμμένου, είπε το αμίμητο: «Αν δεν είχε ρίξει ο Σαμαράς τον Μητσοτάκη το 1993, δεν θα υπήρχε θέμα Μουζάλα». What the fuck...
 

Ειδήσεις: 
Tags: 

5 Σχόλια

Από το συνωστισμό στην εθνοκάθαρση και στη Μακεδονία… Πρώτη φορά αριστερά... Και τελευταία!

άρθρο ΑΥΓΗ 9 Νοεμβρίου 2004 με τίτλο "Τα σκόπια είναι πρωτεύουσα της Δημ. της Μακεδονίας". ΤΕΛΟΣ - ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

Το άρθρο ισοπεδώνει τα παντα προς Χάρην του Μουζαλα! Ο Μουζαλας και στο παρελθόν είχε πει τα ίδια, ο Φίλης επισης στην Αυγή ενω αρνείται και την ποντιακή γενοκτονία. Ειναι πρόβλημα οταν οι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν αντίθετες θέσεις από τις εθνικές και υιοθετούν απόψεις Τούρκων η Σκοπιανών εθνικιστών, ειναι μεγαλύτερο πρόβλημα οταν ο κόσμος δεν τους παίρνει με τις πέτρες! Δεν θα νοιαστούν ανθέλληνες για την σύνταξη και τον μισθό του. Δεν θα νοιαστούν αυτοί που έφεραν Τούρκους αξιωματικούς στα ελληνικά νησιά και πανηγυρίζουν αυτοί που λενε οτι η χώρα δεν εχει σύνορα! Αυταπατάστε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.