Τα πήρε όλα και… Έφυγε για τα μπαράζ ο Παναρκαδικός

Τα πήρε όλα και… Έφυγε για τα μπαράζ ο Παναρκαδικός

Απρίλιος 23, 2024 - 12:04
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός έβαλε επίλογο σε ότι έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις του στα τοπικά δρώμενα με θαυμαστικό στο Άστρος κατακτώντας και το Κύπελλο Αρκαδίας φτάνοντας στο double της απόλυτης εφετινής του κυριαρχίας στον νομό μας.

Και στο Άστρος κατά την άποψη μου ο Παναρκαδικός επιβεβαίωσε την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ του, το βάθος και την πληρότητα του έμψυχου δυναμικού αλλά και το πόσο καλά δουλεμένο και δομημένο σύνολο είναι έχοντας τον τρόπο να ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει.

Πιστεύω και με συμπληρωμένη μια δεκαετία που ασχολούμαι ενεργά και παρακολουθώ στενά το τοπικό μας ποδόσφαιρο ότι ο Παναρκαδικός είναι η πιο πλήρης ομάδας που έχω δει με το πιο γεμάτο ροστερ που έχει παρουσιαστεί κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του Κυπέλλου κάνοντας αήττητο double.

Στον τελικό οι πράσινοι έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ κάνοντας ένα μέτριο έως κακό για τα δικά τους πάντα δεδομένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο λίγο έλειψε να μείνουν με δύο τέρματα πίσω αν δεν έστελνε την μπάλα στο δοκάρι ο Ντομαζέτι για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μέρος και να φτάσει στον τίτλο.

Το γρήγορο γκολ του Στρέμπα στο 47’ άνοιξε τον δρόμο με το τριφύλλι έχοντας την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, έχοντας παράλληλα ανεβάσει τον βαθμό πίεσης και τις γραμμές κατεύθυνσης του στο γήπεδο να πηγαίνει όλο και πιο πολύ τον αγώνα στα μέτρα του ώσπου ήρθε και το πέναλτι για να γίνει το 1-2 και εκεί να μπει η ομάδα στην διαδικασία της διαχείρισης.

Και λέμε διαχείριση γιατί και αυτό θα χρειαστεί να γίνει στα μπαράζ ανόδου με τον Παναρκαδικό να κρατάει εκτός περιοχής του το Λεωνίδιο, με τον Σπύρο Λαγό να παίζει στα τελευταία λεπτά και με τριάδα στο κέντρο της άμυνας του και την ομάδα του τελικά να φτάνει στην νίκη και να πανηγυρίζει την δεύτερη της κούπα στην σεζόν.

Δεν θα αναλύσω πως και γιατί και ας έχω ακούσει κατά καιρούς τα σχολιανά μου άλλωστε θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε και κατά την διάρκεια των μπαράζ ωστόσο θα πω πως αυτός ο Παναρκαδικός είναι ομάδα κομμένη και ραμμένη για να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα (ανεξάρτητα από το αν γίνει αυτό η όχι).

Από τον τελικό ο Παναρκαδικός έχει να προβληματιστεί ενόψει μπαράζ από το πρώτο του ημίχρονο και ταυτόχρονα να κρατήσει την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο δεύτερο μέρος και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο μπήκε στην επανάληψη αναφορικά με την αποφασιστικότητα.

Το double ήρθε και είναι γεγονός, η απόλυτη κυριαρχία του Παναρκαδικού σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν και τώρα έρχεται η μεγάλη στιγμή, το ραντεβού με την ιστορία του, η τεράστια πρόκληση που απλώνεται μπροστά του.

Κλείνω με την καλή ατμόσφαιρα, με την ποδοσφαιρική υγεία που βγάζει η ομάδα τόσο σε επίπεδο διοίκησης, παιχτών και προπονητών όσο και στην εξέδρα που έδωσε δυναμικό παρών στο Άστρος και θα χρειαστεί η ομάδα τον κόσμο της και στα προσεχώς.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δηλαδή κ. Χρονάκη θέλεις να ξεχάσουμε αυτά που βλέπαμε όλη την αγωνιστική περίοδο πως έφτασε ο Παναρκαδικός εκεί που έφτασε και να πιστέψουμε τα μυθιστορήματα που γράφεις για την υπέρ ομάδα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.