«Τρένο» ανόδου το Λεβίδι (vid)

«Τρένο» ανόδου το Λεβίδι (vid)

Μάρτιος 05, 2016 - 19:11
2 σχόλια

Ορχομενός-Ηρακλής 2-0

Ο Ορχομενός διπλασίασε τις νίκες του επικρατώντας με 2-0 του Ηρακλή στο Λεβίδι και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την παραμονή του.

Η ομάδα του Λεβιδίου κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σιόλα στο 69’ και τον Βεργάκη στο 77’ κάμπτοντας την αντίσταση του Ηρακλή παίρνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης και την Δευτέρα (7/3) στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή ‘’Στα Γήπεδα της Αρκαδίας’’ όλο το ρεπορτάζ με τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Ορχομενός Λεβιδίου-Ηρακλής Βερβένων.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ορχομενός-Ηρακλής 2-0


2 Σχόλια

Δεν οαιξαμε καλά τα παιδιά είχαν άγχος οαλεψαν σαν σκυλιά στο β ημίχρονο παίξαμε καλύτερα κ κερδίσαμε πολύ καλός ο coath βλέπει γήπεδο τρελες γνώσεις βρίσκει κ βοηθά την ομάδα κ τα παιδια

Όμορφο παιχνίδι πήγαμε βόλτα άψογη φιλοξενία καθίσαμε όλοι μαζί χάσαμε δεν πειράζει.θ ανταποδοσουμε.ευγενέστατη διοίκηση.ανθρωπος επιπέδου ο αποστολοπουλος κ καλή ανοδο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.