Τρίπολη: Τα χαλασμένα φανάρια προκάλεσαν τροχαίο

Τρίπολη: Τα χαλασμένα φανάρια προκάλεσαν τροχαίο

Μάρτιος 12, 2016 - 11:11
15 σχόλια

Ακόμα ένα τροχαίο σε διάστημα μιας εβδομάδας συνέβη στα φανάρια που δεν λειτουργούν στο γήπεδο του Παναρκαδικού στις 10:40 και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Μίκη Θεοδωράκη στα χαλασμένα φανάρια

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν, το ένα με κατεύθυνση προς την Αεροπορία και το άλλο με κατεύθυνση προς το Στάδιο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά μόνον υλικές ζημιές.

Σημειωτέον ότι την Τσικνοπέμπτη ακόμα ένα τροχαίο είχε συμβεί περίπου στο ίδιο σημείο, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι οδηγοί είναι απρόσεκτοι και δεν τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Διότι μπορεί τα φανάρια να μην λειτουργούν, και ο Δήμος να έχει την υποχρέωση να τα επιδιορθώσει και έχει καθυστερήσει πολύ, όμως ο ΚΟΚ ισχύει για όλους.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Άντε πάλι ακόμα μία φορά: ΔΕΝ προκάλεσαν το τροχαίο τα χαλασμένα φανάρια, αλλά τα μαύρα μεσάνυχτα που έχουν οι οδηγοί στον ΚΟΚ...Το καταλάβατε ή να κάνω και κακά; Εσείς δηλαδή μόνο με φωτεινούς σηματοδότες έχετε μάθει να οδηγείτε; Μαύρο φίδι που μας έφαγε...

Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν χρειάζονται τα φανάρια , να τα καταργήσουμε εντελώς. Παυλή δε μπας να φτιάξεις κανένα φανάρι, μη θρηνήσουμε και θύματα σε λίγο και άσε τις θεωρίες οτι δεν είναι καλοί οι οδηγοί!!! Ελεος, μην υποτιμάτε άλλο τη νοημοσύνη μας.!!!

Ο κυριος Παυλής στα πρώτα συμβούλια είχε πει ότι θα εκπαίδευε υπαλλήλους του δήμου να επισκευάζουν τα φανάρια με πολύ χαμηλό κόστος. Τελικά και φανάρια δεν έχουμε και τα διπλάσια χρήματα πληρώνουμε. Ποτε θα λογοδοτήσετε για όλα αυτά κύριε Παυλή? Τι έχετε να πείτε σε αυτούς που τρακάρουν καθημερινά?

Στην διαύγεια αν ψάξετε λέει.... Το 2015 για τα φανάρια δαπανήθηκαν 25000€ Το 2014 δαπανήθηκαν γύρω στα 55000€ Το 2913 δαπανήθηκαν 84300€ Μέσα σε 1,5 χρόνο η ΔΗΜΟΤΙΚΗ αρχή έκανε μείωση 70 % περίπου και μιλάτε πληρωμένα παπαγαλάκια???

Οι οδηγοί της Τρίπολης είναι οι καλύτεροι οδηγοί,για όλα φταίνε τα χαλασμένα φανάρια και να λογοδοτήσει ο Παυλής (και ο κάθε Παυλής για να μην παρεξηγηθώ) για τη μ....κια του καθενός...Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα!Οι οδηγοί στην Τρίπολη δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα και η απόδειξη είναι ακριβώς ότι τρακάρουν όταν δεν υπάρχουν φανάρια.Δηλαδή εάν τα φανάρια παραμείνουν χαλασμένα για ένα χρόνο οι οδηγοί θα τρακάρουν και .....΄ντάξει μωρέ θα φταίει ο Παυλής και τα φανάρια;;;;;;;;; Ωραία νεοελληνική λογική , πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς.Συνεχίστε έτσι,είστε σε καλό δρόμο...

Kαι επίσης το τροχαίο το προκάλεσε η απρόσεξία των οδηγών και ΟΧΙ τα χαλασμένα φανάρια αγαπητό ARCADIA PORTAL........Μη δίνετε λάθος μηνύματα......Φανταστείτε ένα από αυτά τα ατυχήματα να φτάσει σε δικαστήριο ,υπάρχει ποτέ περίπτωση να καταδικαστούν τα φανάρια;;;;;;;;;;;;Τι αηδίες είναι αυτές,έχετε και δημόσιο λόγο ,έλεος , λίγη προσοχή σε αυτά που γράφετε.....

Ο Κ.Ο.Κ. τα έχει προβλέψει όλα πρώτα ο Τροχονόμος,μετά η φωτεινή σηματοδότηση, κατόπιν τα σήματα, με την σειρά που ισχύουν, προσοχή λοιπόν μέχρι να επισκευαστούν.............. οι φωτεινοί σηματοδότες, δεν περισσεύει κανένας.

Ρε παιδιά προσοχή στον Κ. Ο.Κ. το Πάσχα αργεί ακόμα, τότε θα τσουγκρίσουμε τα αυγά, όχι να τσουγκρίζουμε τα αυτοκίνητα μας σαν τα Πασχαλιάτικα αυγά,παραβαίνοντας τον Κ.Ο.Κ. έστω και χωρίς φανάρια (που είναι χαλασμένα πάνω από μήνα).

Εντάξει έχουμε πιάσει τον πάτο που δεν παει αλλο, ειμαστε τοσο μπαστουρνοβλαχοι που δεν ειμαστε ικανοί ουτε ενα τιμόνι να πιάσουμε.... Οποιος ειναι ανιδεος σε θεματα οδήγησης με φανάρια ή χωρις να παρει το γαϊδουράκι του και να παει στην ευχή του θεού, επρεπε ολοι οι οδηγοί να περνάμε Τουλαχιστον μια φορα το χρονο απο αξιολόγηση για τον αν ειμαστε ικανοί οδήγησης ή οχι και οχι να αφήνουμε τους "χαρους" εκει εξω να πιάνουν τιμόνι. Όσον αφορά τα φανάρια.... Εχει και τιποτα αλλο ο Δήμος Τρίπολης να λειτουργεί ; Εδω ο ίδιος ο Δήμος ΔΕΝ λειτουργεί, απελπισία απλα.

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΕΝΑΝΤΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" ? ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Εκανε 75% μείωση και τώρα δε δουλεύει τίποτα. Εγώ θα ήθελα όλες οι ζημιες που παθαίνουν οι οδηγοί να πηγαίνουν το λογαριασμο στο δήμαρχο, να δω πόσο θα φτάσει το συνολικό ποσό της δαπάνης. 280.000 € θα φτάσει.

Προταση Παυλή στο δήμο Αθηναίων !!! Καταργήστε τα φανάρια , δε χρειάζονται, και εμείς στην Τρίπολη τα καταργήσαμε. Κάνε επαναξιολογήσεις των οδηγών και το πρόβλημα λύνεται !!!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΑΡΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ???

Τα φανάρια χρειάζονται για τη διευκόλυνση των οδηγών. Αυτό δε σημαίνει ότι όταν δε λειτουργούν θα πρέπει να τρακάρουμε. Δηλαδή σε διασταυρώσεις που δεν έχουν φανάρια τι θα κάνουμε θα ζητάμε τη βοήθεια του .... κοινού?

ΕΝΑ ΟΔΗΓΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ ΕΓΙΝΕ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩΜΕ ΠΑΝΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.