Ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας με τον Πέτρο Ιακωβίδη (pics,vid)

Ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας με τον Πέτρο Ιακωβίδη (pics,vid)

Μάρτιος 26, 2024 - 11:49
12 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 στο Κέντρο Δεξιώσεων «Έπαυλις» στην Τρίπολη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης καλεσμένος της Ένωσης χάρισε στο κοινό της Τρίπολης μερικές από τις δημοφιλείς και αγαπημένες του ερμηνείες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των μελών της διοίκησης


12 Σχόλια

Επιτέλους η ένωση αστυνομικών αποτελείται από αστυνομικούς που τους βλέπεις στο δρόμο καθημερινά. Αυτό εκτιμήθηκε από τον κόσμο και φάνηκε προχθές.

Δεν αντέχω να μην το γράψω. Χρειάζεται προσλήψεις η αστυνομία; Λείπει προσωπικό;

@18:43 - Προφανώς και όχι. Αλλά ακόμα και το 1/4 να είναι από την φωτογραφία, είναι πάρα πολλοί. Αυτό όμως είναι μπακαλίστικο, υπάρχουν και τα πραγματικά στοιχεία. Αριθμός αστυνομικών ανά 100.000 κατοίκους, Ελλάδα: 508. Μόνο η Κύπρος έχει περισσότερους (556). Στην Ιταλία είναι 414, στην Γαλλία 322, στην Γερμανία 298!!! Το εντυπωσιακό είναι ότι σε Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία βλέπεις και νιώθεις την παρουσία της αστυνομίας παντού, ενώ στην Ελλάδα που έχουμε περισσότερους, νομίζεις ότι σχεδόν δεν υπάρχει. Τα συμπεράσματα προφανή.

Φταίει η αριστερή νοοτροπία που ρημάζει το αστυνομικό σώμα Παυλάρα. Μη μασάς όμως. Θα το λύσουμε με τις ιδιωτικές εταιρείες security, που θα αναλάβουν να κάνουν "έργο" (που δεν μπορεί η αστυνομία λόγω "αριστερότητας") όπως "προβλέπεται" στις "ελεύθερες αγορές" και τις "οικονομίες" του φιλελευθερισμού. Νταξ;

@23:02 - Σε πιο φιλελεύθερες οικονομίες από την δική μας (Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία κτλ.), οι αστυνομικοί είναι πολύ λιγότεροι (αναλογικά πάντα) και πολύ αποδοτικότερες οι αστυνομίες τους. Στην Ελλάδα η αστυνομία είτε φοβάται να κάνει την δουλειά της, είτε κάθεται κλεισμένη στα γραφεία. Η αριστερή νοοτροπία (σαπίλα) είναι παντού. Από την εκπαίδευση (όλες οι βαθμίδες) μέχρι και την αστυνομία. Αυτά για τα εταιρίες security που γράφεις είναι γραφικά και ψέματα, προφανώς.

@09:58 - Έχεις δίκιο Παυλάρα. Τρανή απόδειξη της σαπίλας (της αριστερής εννοείται) είναι ένα ενδεικτικό περιστατικό, η συμπεριφορά του αστυνομικού μετά από το δυστύχημα μπροστά στη Βουλή (με τον οδηγό της Ντόρας ντε...), όπου σε βίντεο (για να μη λες ότι τα βγάζουμε από το κεφάλι μας) ο σάπιος αριστερός αστυνομικός "φοβέριζε" τον αυτόπτη μάρτυρα να "σταματήσει να μιλάει" και "γιατί δε φοράει κράνος"....... Σαπιοαριστερότητα, τι να πεις........ Παρεμπιπτόντως, μετά το τρένο και το Μίχο, ούτε για αυτό το "περιστατικό" έχουμε μάθει κάτι.....Η αριστερή σαπίλα και τα ολιγαρχικά συμφέροντα βλέπεις.

@12:57 - Έχεις κάποια σχέση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου; Τα λες τόσο ωραία, λαϊκιστικά και άσχετα, όσο αυτή. Πιάνεις και Βελόπουλο που και που (μπαζώματα κτλ). Δυνατός, πολύ δυνατός. Μήπως να κατέβεις στις Ευρωεκλογές; Τώρα που γυρίζει. Τα σχόλια σου είναι "τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.