Το κόμμα «κάτσε μέχρι να φύγεις»

Το κόμμα «κάτσε μέχρι να φύγεις»

Νοέμβριος 21, 2023 - 18:00
1 σχόλια

Ω, παίδες Ελλήνων, κοιτάξτε να δείτε τι γίνεται τώρα.

Το κόμμα όπου όλοι οι καλοί χωρούσαν, που διέθετε και αλεξιβρόχια, και αλεξήλια και κάθε είδους «ομπρέλας», που λέτε κι εσείς οι «ανήκομεν εις την Δύσιν», στένεψε, και δεν μπορούν, όσοι τεντώνουν τα χεράκια και τα ποδαράκια, να χωρέσουν καλά - καλά.

Η αλήθεια είναι ότι χεράκια - ποδαράκια τέντωσαν πολλοί!

Απανωτές οι διεργασίες. Ο Αλέξης τσίμπησε προβατίνα με τον Σακελλαρίδη για να τον πείσει να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, το Σαββατοκύριακο η ομάδα των «6 + 6» της Αχτσιόγλου, ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση μέσω Zoom (πάνω από χίλια άτομα) αποφάσισε να... κάτσει στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μέχρι να φύγει.

Με το ένα πόδι μέσα, με το ένα πόδι έξω.

«Ένα κόμμα δεν είναι ξενοδοχείο», είπε ο Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, και υπογράμμισε μετ' επιτάσεως ότι η απόφαση πρέπει να ληφθεί τώρα.

Είπε κι άλλα ο εξάδελφος του Αλέξη: «Μετά τις διεργασίες, ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι ένα κόμμα της Αριστεράς, το οποίο απευθύνεται από τη ριζοσπαστική Αριστερά μέχρι το προοδευτικό Κέντρο. Αυτό που είχαμε αποφασίσει και στο συνέδριό μας το 2022. Μόνο που θα είναι πραγματικά αυτό, θα απευθύνεται και μέχρι το προοδευτικό Κέντρο. Γιατί τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε ένα ζητηματάκι, δηλαδή επισήμως το λέγαμε, εσωτερικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην το καλοδέχτηκαν».

Ενώ, Γεώργιε, τώρα το καλοδέχονται;..

Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έχει... υπερβεί τον βερμπαλισμό, που θα έλεγε και ο Κακοφωνίξ στον «Αστερίξ».

Πάντως, ένα θα πω: Ωραίοι στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Δεν δένουν κανέναν στο δέντρο, σαν τον φανταστικό Γαλάτη ήρωα, ώστε να μην τραγουδήσει.

Όλοι μιλάνε, όλοι λένε και γράφουν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι.

Δίχως να βαριούνται να ομφαλοσκοπούν.

Οι πολίτες, βέβαια, της μεγάλης μας αθηναϊκής δημοκρατίας άνευ κλέους και... Περικλέους, έχουν άλλη γνώμη και, ώσπου να αποφασίσουν να... ξενοικιάσουν μερικοί, θα έχουν βρει άλλη στέγη.

Στέγη... Γραμμάτων και Τεχνών.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.