Μαίναλο - Ανεμογενννήτριες: Ελπιδοφόρο ξεκίνημα από τη Βυτίνα (pics)

Μαίναλο - Ανεμογενννήτριες: Ελπιδοφόρο ξεκίνημα από τη Βυτίνα (pics)

Απρίλιος 12, 2024 - 14:20
0 σχόλια

Μαζική ήταν η συμμετοχή στη συγκέντρωση στη Βυτίνα που οργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην επέλαση των επιχειρηματικών ομίλων των ΑΠΕ στο Μαίναλο και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος ΕΟΣ Τρίπολης προχθές Τετάρτη στις 10-4-2024.

Το άνοιγμα της συγκέντρωσης έγινε από το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Νίκο Γόντικα, την εισήγηση έκανε εκ μέρους του ΕΟΣ Τρίπολης ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, παρέμβαση-ομιλία έκανε ο Κώστας Ζαχαριάς μέλος της Επιτροπής Αγώνα. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Σταύρος Δημάκος Αντιδήμαρχος Γορτυνίας Πρόεδρος των μελισσοκόμων και μέλος της Επιτροπής Αγώνα.

Μέσα από έναν πλούσιο διάλογο αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα και δράσεις όπως συγκεντρώσεις και ομιλίες στα χωριά, συγκέντρωση υπογραφών από προέδρους και φορείς καθώς και από απλούς κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής του Μαινάλου.

Στόλισμα του βουνού με καλαίσθητα πανό και των χωριών με καλαίσθητες αφίσες.

Ήδη έχουν υπογράψει 15 πρόεδροι των χωριών του Μαινάλου και πλήθος κατοίκων.

 

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.